Despre noi

Suntem o echipă de pasionați ai modelismului, cu o experiență vastă în domeniu. Timp de mulți ani ne-au trecut prin mâini modele de la cele mai simple până la cele mai complicate, fie ale noastre, fie pentru reparații și îmbunătățiri. Automodele, aeromodele, navomodele – toate reprezintă pasiunea noastră.

De la cele mai simple modele, cu motor electric și tracțiune pe o singură punte, până la modele complexe, cu tracțiune integrală, diferențiale blocabile, cutii de viteză, punți cu portale, sisteme de propulsie brushless de mare putere, motoare nitro atât de apreciate de pasionați, toate reprezintă lumea și pasiunea noastră, le iubim și ne place să le întreținem, să le reparăm dar evident și să ne distrăm cu ele.

Pe pagina traxxas.ro puteți găsi informații despre modelele producătorului american care, sub deviza ”The Fastest Name in Radio Control”, oferă printre cele mai performante și fiabile modele Ready to Race de pe piață – acestea fiind gata de folosire direct din cutie. De la modelele 1/18 perfecte pentru începători disponibile sub marca LaTrax până la modelele Traxxas, de la cele 1/16 până la impresionantul X-Maxx scara 1/5, trecând prin popularele 1/10, le găsiți aici pe toate: monster truck, stadium truck, buggy, truggy, short course truck, modele de asfalt – fiecare își poate găsi mașina preferată! De la X0-1 care accelerează de la 0 la 160 km/h sub 5 secunde până la X-Maxx care e gata să zboare de pe orice obstacol și peste orice teren cu puterea bateriilor 8s de peste 40 V, de la modelele Slash și Stampede cu motor brushless Velineon capabile să atingă viteze de peste 100 km/h până la platforma de crawling TRX-4 care echipată cu caroseria ta preferată se cațără peste orice stânci și rădăcini cu talentul unui șarpe, toate fac ca Traxxas să își merite renumele mondial pe care și l-a câștigat în lumea curselor RC.

Magazinul nostru online RCRacing.ro îți pune la dispoziție toate modelele Traxxas dar și ale altor producători, piese de schimb, atât originale cât și piese after market de cea mai bună calitate de la mărci premium cum ar fi ProLine sau RPM: baterii, încărcătoare, motoare, componente electronice, piese mecanice, roți, caroserii – tot ce ai nevoie pentru a avea mereu modelele tale preferate în stare perfectă! Iar dacă ai nevoie de ajutor, te așteptăm la service-ul nostru cu scule profesionale și experiența noastră bogată pe care ți le punem la dispoziție!