Bandit XL-5

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: Level 1 ALIMENTARE: Electric

Traxxas Bandit XL-5 - #24054-4

Cel mai avantajos buggy 2WD Ready-to-Race pe orice vreme!

Bandit aduce calitatea și durabilitatea mărcii Traxxas, inovațiile tehnice, alături de distracția maximă oferită de vitezele mari la un preț incredibil și accesibil! Șasiul Bandit este ușor și coborât, oferind manevrabilitate de senzație și viteze mari atât pe asfalt cât și pe teren accidentat! Bateria NiMH Power Cell de 8.4 V  oferă o autonomie excelentă și se încarcă foarte repede cu încărcătorul DC rapid de 4A cu detectare de supratensiune.

Accelerația fantastică și viteza maximă de peste 50 km/h sunt produse de combinația dintre variatorul XL-5 și puternicul motor Titan 12-Turn modificat. La o simplă comandă, Bandit trece peste rădăcini, sare pe rampe și atacă în deplin control orice viraj. Toate acestea le face în orice condiții meteo, deoarece componentele electronice sunt integral protejate la apă!

­Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

Părțile electronice sunt complet protejate la apă, astfel că Bandit poate să treacă prin apă, noroi, zăpadă sau alte condiții umede fără probleme, deschizând noi posibilități de aventură și de distracție.

Bandit este gata de cursă (RTR), venind echipat cu sistemul radio TQ 2.3 GHz cu două canale, variatorul XL-5 impermeabil și motorul Titan 12T. Bandit este construit să reziste, iar în cazul în care piesele se uzează, acestea sunt foarte ușor de comandat și de înlocuit. Vă stăm la dispoziție oricând cu piese pe stoc sau la comandă și cu sfaturi. Tot ce trebuie e să vă bucurați de Bandit, cel mai avantajos Extreme Sports Buggy!

Bandit vă oferă:

DE UNDE POTI CUMPARA?