1/16 E-Revo

VITEZA: 32+ km/h SCALA: 1/16 SKILL: 2 ALIMENTARE: Electric

1/16 E-Revo – Inovație, precizie și performanță

cu motorul Titan 550 cu cuplu mare

Inovațiile premiate ale modelului E-Revo, acum la scara 1/16!

­

Traxxas a fixat standardele pentru putere, performanță și inovație. Toată calitatea și performanța pe care o aștepți de la Traxxas e disponibilă acum și la scara 1/16 cu 1/16 E-Revo. Cu o lungime de 35.5 cm, acest E-Revo este aproximativ la jumătatea dimensiunilor modelului 1/10 E-Revo. Dar nu este o miniatură, este o categorie cu totul nouă de performanță R/C și distracție pe care niciun model mini nu o poate egala. În spatele caroseriei din policarbonat finisate din fabrică se găsește tehnologia suspensiei campionului național de 8 ori Traxxas Revo, motorul Titan 550 cu cuplu mare și inovațiile ce sparg convenționalul ale lui E-Revo.


Putere modificată

Traxxas a montat cuplul imens al motorului Titan 550  în 1/16 E-Revo pentru cățărări de neoprit și performanțe monstruoase! Motorul Titan modificat este proiectat pentru putere senzațională și performanță de durată. Răcirea cu ventilator integrată a motorului Titan 12T 550 trage aer prin interior pentru a păstra temperatura scăzută. Aerul este rutat prin canale speciale din carcasa motorului. Un motor mai rece înseamnă viteze mai mari, autonomie mărită și o viață mai lungă a acestuia. Variatorul XL-2.5 poate procesa curenți mari, are sistemul de reglaj EZ-Set cu un singur buton și sistem fin de control cu frecvențe înalte. Trei profile de condus, detectarea tensiunii scăzute, protecția la supraîncălzire, conectori auriți și rezistență electrică scăzută sunt toate prezente și sunt caracteristici la care te-ai aștepta doar de la un variator scump de upgrade.

Inovațiile Traxxas

Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării în încercarea de a aduce capabilitățile, durabilitatea și farmecul modelelor Traxxas premiate la scara 1/16 pentru distracție R/C rapidă și accesibilă. 1/16 E-Revo e construit pe baa inovațiilor câștigătoare pe circuit ale modelelor Revo și E-Revo. Un exemplu de design excelent, suspensia Revo inspirată din F1 cu pivoți a fost adaptată complet pentru scara 1/16, cu o funcționare și performanță nealterate, până la amortizoarele cu ulei și corp filetat GTR. Tehnologia superioară oferă capacitatea, performanța și funcțiile de reglaj cele mai mari existente la un truck. Suspensia și componentele electronice sunt complet integrate în șasiul semi-monococă ce a uimit lumea când a debutat pe E-Revo. Turnat dintr-o singură piesă, șasiul oferă un echilibru perfect de rezistență și greutate redusă, de funcționalitate și estetică, de performanță și simplitate ce depășește standardele categoriei mini. La scara 1/16 s-au obținut performanțe optimizate și un pachet excelent și impresionant ce pot să vină doar de la Traxxas – Cea mai rapidă marcă din lumea RC.

Sistemul Radio de precizie de 2.4 GHz

Cu sistemul radio TQ de 2.4 GHz, mașina pornește cu o apăsare de buton. Nu există canale sau frecvențe ce trebuie selectate, așa că totul se rezumă la distracție. Designul ergonomic al sistemului TQ oferă comfort pentru folosire toată ziua iar liniile elegante sunt completate de antena internă imposibil de distrus.

Modul exclusiv de funcționare Training Mode de la Traxxas permite tuturor să încerce emoțiile curselor. Apăsați doar un buton pentru a limita puterea la 50%. Acest lucru permite piloților tineri sau neexperimentați să își formeze calitățile în siguranță înainte de a elibera întreaga putere a motorului Titan 12T. 1/16 E-Revo este perfect pentru piloți cu orice nivel de experiență. Modul Training face posibil chiar să lași prietenii care nu au mai condus niciodată un model R/C să încerce senzația.

Componente electronice protejate la apă pentru distracție R/C fără limite­

E-Revo este ultimul model Traxxas ce a fost echipat cu componente electronice complet protejate la apă, ce pot asigura funcționarea în apă, noroi și zăpadă, unde mașinile mai slabe trebuie să se abțină. Receptorul patentat etanș Traxxas 2.4 GHz poate accepta și trasmițătoare after-market, fără să compromită rezistența la apă a modelului 1/16. Variatorul XL-2.5 și servomotorul digital cu cuplu mare sunt etanșate și ele oferind libertatea de a merge în locuri unde alte modele nu îndrăznesc.

100% Ready-To-Race®

1/16 E-Revo e complet asamblat cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat, motorul Titan 550, variatorul XL-2.5, caroserie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Sunt incluse o baterie Traxxas Power Cell NiMH iD și un încărcător rapid DC de 2 A cu detectarea tensiunii limită, astfel 1/16 E-Revo fiind cu adevărat gata de acțiune! Proiectată special pentru nevoile superioare de putere ale vehiculelor Traxxas, bateriile puternice Power Cell au o construcție rezistentă, cabluri cu 16 fire și conectorul exclusiv Traxxas High-Current pentru un transfer eficient de putere la fiecare utilizare. 1/16 E-Revo și toate produsele Traxxas beneficiază de un serviciu clienți excelent. Operatori foarte pricepuți vă răspund la toate întrebările prin telefon, web sau e-mail. Componentele pentru E-Revo sunt disponibile la mii de distribuitori în toată lumea. Componentele electronice sunt garantate pe viață!

CARACTERISTICI ALE LUI 1/16 E-REVO (#71054-1)


 

­

DE UNDE POTI CUMPARA?