1/16 Slash 4x4

VITEZA: 32+ km/h SCALA: 1/16 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Performanța Slash 4X4 la scara mai mică 1/16,
cu puterea motorului Titan 550!

Traxxas Slash 4x4 reprezintă standardul pentru distracție și versatilitate în clasa short-course, cu viteză, putere și manevrabilitate de top în categorie. Acum poți experimenta distracția Slash 4x4 și la scara 1/16 cu motorul cu cuplu mare Titan 550 – cel mai mare motor din clasa mini! Cu o lungime de 32 cm, 1/16 Slash 4x4 este aproximativ jumătate cât modelul 1/10 Slash 4x4, dar nu trebuie considerat un mini – aceasta este o categorie cu totul nouă de distracție și performanță R/C pe care niciun model mini nu o poate egala! Sub caroseria rezistentă din policarbonat Race Replica se află o tehnologie sofisticată a suspensiei și șasiului, cu calitatea și durabilitatea la care te aștepți de la Traxxas.

Puterea Titan modificată și variatorul XL 2.5

Traxxas a montat cuplul imens al motorului Titan 550  în 1/16 Slash 4x4! Motorul puternic Titan 12T 550 modificat este același folosit și în modelele scara 1/10. Titan 12T a fost proiectat pentru a oferi cuplu constant și viteză maximă la fiecare tură. Variatorul XL-2.5 folosește conectorii proprii Traxxas High-Current pentru o curgere eficientă a curentului. Variatorul XL-2.5 poate procesa curenți mari, se reglează de la un buton unic EZ-Set și reglează fin frecvența. Trei profile de pilotaj, detecție a voltajului scăzut, protecție la temperatură mare, conectori auriți și o rezistență electrică foarte mică sunt calități care te-ai aștepta să le găsești doar la variatoarele scumpe de upgrade. Componentele electronice complet rezistente la apă deschid ușa spre noi aventuri pe asfaltul ud.

Sistemul Radio de precizie de 2.4 GHz

Cu sistemul radio TQ de 2.4 GHz, mașina pornește cu o apăsare de buton. Nu există canale sau frecvențe ce trebuie selectate, așa că totul se rezumă la distracție. Designul ergonomic al sistemului TQ oferă comfort pentru folosire toată ziua iar liniile elegante sunt completate de antena internă imposibil de distrus. Pentru a personaliza controlul, direcțiile servo pot fi simplu modificate prin programarea transmițătorului.

100% Ready-To-Race®

1/16 Slash 4x4 e complet asamblat cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat, motorul Titan 550, variatorul XL-2.5, caroserie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Sunt incluse o baterie Traxxas Power Cell NiMH iD și un încărcător rapid DC de 2 A cu detectarea tensiunii limită, astfel 1/16 Slash 4x4 fiind cu adevărat gata de acțiune! Cu peste 30 de ani de experiență în industria de modelism, Traxxas vrea să se asigure că experiența ta R/C e ușoară și distractivă. Operatori foarte pricepuți vă răspund la toate întrebările prin telefon, web sau e-mail. Componentele pentru E-Revo sunt disponibile la mii de distribuitori în toată lumea. Componentele electronice sunt garantate pe viață!

CARACTERISTICI ALE LUI 1/16 SLASH 4x4

DE UNDE POTI CUMPARA?