Slash XL-5 iD

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Traxxas Slash Pro 2WD Short-Course!
Curse intense și acțiune!

Premiatul model Traxxas Slash de Short-Course te pune în scaunul pilotului pentru acțiune maximă și salturi fantastice. Mașinile full scale Short Course îmbrățișează spiritul Traxxas R/C cu motoarele lor extreme de peste 900 cp, drifturile pe noroi, suspensia cu cursă imensă și săriturile impresionante. Traxxas Slash îți aduce acțiunea acasă pentru a putea experimenta competiția bară la bară la viteze extreme chiar pe pista din spatele casei. Slash a fost inspirat de clasa Pro 2WD TORC (The Off-Road Championship). Clasa Pro 2WD cuprinde camioane cu tracțiune spate construite să sară peste obstacole și să abordeze virajele la viteză maximă. Traxxas Slash îți provoacă mereu calitățile de pilot. Suspensia independentă pe cele 4 roți a fost reglată cu atenție pentru a imita comportamentul mașinilor Pro 2 cât mai precis cu putință. Anvelopele cu profil identic cu cele adevărate oferă aderență maximă pe praf și rădăcini.

Off-Road oriunde

Când cursa s-a terminat, Traxxas Slash e echipat perfect pentru aventuri în off-road. Suspensia cu cursă lungă și amortizoarele cu ulei absorb ușor săriturile și neregularitățile terenului. Șasiul unic oferă gardă la sol imensă pentru a trece peste rădăcini, bolovani și alte obstacole care lasă modelele R/C obișnuite blocate. Anvelopele au un profil performant și compuși de cauciuc sofisticați pentru a oferi aderență incerdibilă pe off-road, cu versatilitate suficientă pentru a se comporta perfect și pe asfalt. Aripile acoperă anvelopele pentru a nu te agăța de concurenții din cursă.

Sistem electronic complet protejat la apă

Traxxas a șocat entuziaștii când a lansat noile componente electronice complet rezistente la apă pe E-Maxx, oferind posibilitatea de a conduce pe oriunde, chiar și prin apă, noroi, zăpadă sau alte condiții ude pe unde nu ar fi fost posibil înainte. Variatorul XL-5 și mini-receptorul sunt protejate împotriva apei, oferind posibilitatea de a ajunge în locuri unde nu ai fi crezut că e posibil. Deschide o nouă lume de aventură și distracție. Traseele cu noroi ud nu sunt o problemă pentru Slash. Compartimentul bateriei face instalarea acesteia ușoară iar design-ul inteligent face simplă adaptarea la baterii de 6 sau 7 elemente.


­Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

Sistemul radio Traxxas TQ 2.4GHz Ready-To-Drive

Slash vine echipat cu noul sistem radio TQ 2.4 GHz. Designul modern TQ include o antenă internă pentru un aspect plăcut și un mâner ergonomic pentru pilotaj confortabil toată ziua. Tehnologia pe 2.4 GHz înseamnă că nu e nevoie să vă preocupați de conflicte de frecvențe, indiferent câți concurenți mai sunt în cursă. Doar porniți și conduceți – sistemul TQ localizează automat modelul și se blochează pe o frecvență liberă.

Încărcătorul rapid DC cu detectarea tensiunii limită

Pentru încărcare rapidă și convenabilă, în pachet e inclus un încărcător DC de 4 A pentru a maximiza timpul de folosire și a minimiza cel de încărcare. Încărcătorul special NiMH inclus se alimentează de la o sursă DC de 12V universală de mare putere. LED-ul puternic oferă informații despre starea încărcării imediat ce bateria e conectată. Încărcătorul e optimizat pentru a încărca bateriile Traxxas iD Power Cell NiMH. Circuitul de detectare a tensiunii limită asigură o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde când încărcarea e în desfășurare și se aprinde continuu când încărcarea e completă, pentru a evita erorile și a oferi performanță maximă și durată de funcționare cât mai mare.

­

Bateria Traxxas 3000 mAh, 8.4 V, 7 celule NiMH cu iD

În pachet e inclusă o baterie Traxxas de 3000 mAh, 8.4 v, iD Power Cell optimizată pentru putere maximă, de calitate premium, cu celule cu rezistență electric mică. Cablurile sunt flexibile și izolate cu silicon, folosind conectori Traxxas High Current. Încărcătoarele Traxxas iD (disponibile separat) detectează automat tipul bateriilor echipate iD și optimizează parametrii de încărcare. Montarea de calitate a celulelor individuale, învelite cu plastic transparent, completează pachetul.

Pregătit pentru motoare brushless!

Traxxas Slash este construit pentru puterea extremă a motorului brushless Velineon (disponibil separat). Doar prin înlocuirea motorului, cu aceiași baterie NiMH cu 7 elemente viteza poate ajunge la 65 km/h. Dacă se adaugă și o baterie LiPo de 11.1 V, viteza poate fi dublată! Puterea extremă și autonomia mai mare sunt acum la îndemâna ta! Pinioanele metalice de transmisie incluse, rulmenții cu bile și conexiunile din metal de înaltă calitate oferă rezistența necesară pentru a face față motorului brushless. Diferențialul planetar instalat din fabrică este extrem de rezistent, cu pinioane din oțel foarte puternic, neavând nevoie de reglaje! Perfect pentru distracție de durată, de dimineața până seara. Pentru bateriile LiPo de capacitate mare există un adaptor cu care pot fi fixate pe șasiu (5827X), astfel viteza și autonomia putând fi mărite. Comparați durabilitatea altor modele și vedeți cum doar Traxxas le face cu adevărat gata să reziste la puterea brushless.

­

Traxxas Slash modelul #58034-1 vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat și reglat, sistemul de putere XL-5, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Adăugați doar bateria și încărcătorul dorit (vândute separat) și 4 baterii AA pentru a începe distracția. Traxxas oferă pentru Slash și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

CARACTERISTIC PRINCIPALE SLASH (#58034-1)

DE UNDE POTI CUMPARA?