Ford Raptor

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Aspectul Ford F-150 Raptor

cu performanța recunoscută Slash

Distracție maximă pe orice teren

Nou model replică Ford Raptor de la Traxxas oferă pe off-road un nou nivel de realism la scară redusă. Caroseria Raptor are multe detalii cu grile și bară față la scară din nylon injectat ce capturează detaliile originale ale camionetei Ford. Gurile de ventilație și oglinzile laterale completează aspectul deosebit. Caroseria este extrem de rezistentă, pentru aventurile tale în off-road.

Ford Raptor este construit pe platforma performantă și rezistentă a modelului Traxxas Slash. Cuplul vine de la un motor puternic Titan 12-Turn și de la variatorul XL-5 ce oferă răspuns instantaneu pe off-road. Echiparea completă cu rulmenți cu bile mărește precizia controlului. Părțile electronice sunt complet rezistente la apă, așa că distracția nu e întreruptă de apa de pe traseu.

Sistemul Radio de precizie de 2.4 GHz

Cu sistemul radio TQ de 2.4 GHz, mașina pornește cu o apăsare de buton. Nu există canale sau frecvențe ce trebuie selectate, așa că totul se rezumă la distracție. Designul ergonomic al sistemului TQ oferă comfort pentru folosire toată ziua iar liniile elegante sunt completate de antena internă imposibil de distrus. Pentru a personaliza controlul, direcțiile servo pot fi simplu modificate prin programarea transmițătorului.

Încărcătorul rapid DC cu detectarea tensiunii limită

Pentru încărcare rapidă și convenabilă, în pachet e inclus un încărcător DC de 4 A pentru a maximiza timpul de folosire și a minimiza cel de încărcare. Încărcătorul special NiMH inclus se alimentează de la o sursă DC de 12V universală de mare putere. LED-ul puternic oferă informații despre starea încărcării imediat ce bateria e conectată. Încărcătorul e optimizat pentru a încărca bateriile Traxxas iD Power Cell NiMH. Circuitul de detectare a tensiunii limită asigură o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde când încărcarea e în desfășurare și se aprinde continuu când încărcarea e completă, pentru a evita erorile și a oferi performanță maximă și durată de funcționare cât mai mare.

­

Bateria Traxxas 3000 mAh, 8.4 V, 7 celule NiMH cu iD

În pachet e inclusă o baterie Traxxas de 3000 mAh, 8.4 v, iD Power Cell optimizată pentru putere maximă, de calitate premium, cu celule cu rezistență electric mică. Cablurile sunt flexibile și izolate cu silicon, folosind conectori Traxxas High Current. Încărcătoarele Traxxas iD (disponibile separat) detectează automat tipul bateriilor echipate iD și optimizează parametrii de încărcare. Montarea de calitate a celulelor individuale, învelite cu plastic transparent, completează pachetul.Componente electronice protejate la apă

Traxxas a șocat entuziaștii R/C după ce a echipat cu componente electronice complet protejate la apă, ce pot asigura funcționarea în apă, noroi și zăpadă, unde mașinile mai slabe trebuie să se abțină. Receptorul patentat etanș Traxxas 2.4 GHz poate accepta și trasmițătoare after-market, fără să compromită rezistența la apă a modelului Ford Raptor. Variatorul XL-2.5 și servomotorul digital cu cuplu mare sunt etanșate și ele oferind libertatea de a merge în locuri unde alte modele nu îndrăznesc.

100% Ready-To-Race®

Ford Raptor e complet asamblat cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat, motorul Titan 550, variatorul XL-5, caroserie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Sunt incluse o baterie Traxxas Power Cell NiMH iD și un încărcător rapid DC de 4 A cu detectarea tensiunii limită, astfel Ford Raptor fiind cu adevărat gata de acțiune! Proiectată special pentru nevoile superioare de putere ale vehiculelor Traxxas, bateriile puternice Power Cell au o construcție rezistentă, cabluri cu 16 fire și conectorul exclusiv Traxxas High-Current pentru un transfer eficient de putere la fiecare utilizare. Ford Raptor și toate produsele Traxxas beneficiază de un serviciu clienți excelent. Operatori foarte pricepuți vă răspund la toate întrebările prin telefon, web sau e-mail. Componentele pentru Ford Raptor sunt disponibile la mii de distribuitori în toată lumea. Componentele electronice sunt garantate pe viață!

CARACTERISTICI ALE LUI FORD RAPTOR

DE UNDE POTI CUMPARA?