1/16 Summit

VITEZA: 32+ km/h SCALA: 1/16 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

1/16 Summit: dimensiuni mici, atitudine mare!

Bucură-te de distracția Summit în dimensiunea convenabilă 1/16!

Traxxas s-a ocupat să potrivească un motor 1/10 într-un model 1/16! Motorul puternic Titan 12T 550 de pe Summit oferă cuplu aproape nelimitat pentru accelerări cu scârțâit de cauciucuri și capacitatea de a trece peste orice obstacol. Cu o cursă imensă a suspensiei, puterea extremă Titan și cu tracțiunea 4WD, Summit atacă trasee imposibile! Inginerii Traxxas au combinat versatilitatea modelului Summit și electronica protejată la apă pentru a-ți oferi aventuri din cele mai sălbatice. Summit 1/16 e fix în dimensiunea potrivită și îți oferă ore întregi de distracție non-stop oricând și oriunde!

Inovațiile Traxxas

Traxxas au împachetat toată capacitatea, durabilitatea și distracția modelelor lor de succes la scara 1/16 pentru distracție rapidă și la îndemână. Suspensia cu bascule de pe Summit este adaptată special pentru scara 1/16 fără a avea modificate performanțele, inclusiv amortizoarele GTR pe ulei cu corp filetat. Tehnologia superioară oferă capacități și performanțe superioare iar funcțiile de tunning sunt în vârful tehnologiei. Suspensia și componentele electronice sunt integrate într-un șasiu inovator monococă. Turnat dintr-o singură piesă, șasiul oferă un echilibru excelent între greutate și rezistență, cu performanțe mult peste categoria mini. Performanțele obținute cu acest model scara 1/16 puteau să vină doar de la Traxxas!

100% Ready-To-Race®

1/16 Summit e complet asamblat cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat, motorul Titan 550, variatorul XL-2.5, caroserie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Sunt incluse o baterie Traxxas Power Cell NiMH iD și un încărcător rapid DC de 2 A cu detectarea tensiunii limită, astfel 1/16 Summit fiind cu adevărat gata de acțiune! Cu peste 30 de ani de experiență în industria de modelism, Traxxas vrea să se asigure că experiența ta R/C e ușoară și distractivă. Operatori foarte pricepuți vă răspund la toate întrebările prin telefon, web sau e-mail. Componentele pentru Summit sunt disponibile la mii de distribuitori în toată lumea. Componentele electronice sunt garantate pe viață!

CARACTERSTICI PRINCIPALE 1/16 SUMMIT (#72054-5)

DE UNDE POTI CUMPARA?