Bandit VXL TSM

VITEZA: 110+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 2 ALIMENTARE: Electric

Cel mai rapid Buggy electric Ready-To-Race!

Bandit VXL aduce mai multă putere decât pare posibil. Sistemul Velineon Brushless accelerează în stratosferă cu putere de motor cu reacție și viteze maxime de peste 110 km/h! Sistemul Traxxas Stability Management păstrează totul sub control cu accelerații precise în linie dreaptă și cu putere de frânare în siguranță. Bandit VXL este mașina ușoară care e rapidă ca o rachetă pe asfalt și are o aderență incredibilă pe off-road. Bandit VXL este un model care vă va supune serios la test calitățile de piloți cu viteza amețitoare și răspunsul fulger la comenzi!

Traxxas Stability Management®

Traxxas Stability Management (TSM) îți permite să experimenteți puterea, viteza și accelerația extremă a Bandit-ului făcându-l mult mai ușor de controlat pe suprafețe alunecoase cum e pământul, asfaltul fin sau chiar gheața și zăpada! Poți să îl forțezi cât vrei! TSM simte direcția mașnii și corectează direcția pentru a oferi accelerație la putere maximă, fără derapaje. În viraje, TSM corectează intuitiv linia vehicolului pentru ieșiri rapide. TSM îmbunătățește chiar și frânarea păstrând mașina pe linie dreaptă până la oprirea completă. TSM face toate acestea fără a perturba distracția sau a introduce efecte secundare neașteptate. TSM poate fi reglat (sau chiar oprit) pentru diferite suprafețe prin ajustarea butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin modificarea din aplicația Traxxas Link. Cu TSM conduci mai repede și mai distractiv. S-ar putea să nu îți dai seama cât de mult te ajută până nu îl încerci!


Puterea renumită Velineon Brushless

Motorul și variatorul Velineon Brushless lucrează împreună ca un pachet optimizat pentru a oferi eficiență, viteză și autonomie de top. Cu Bandit VXL, alegerea bateriei determină viteza și priceperea necesară. Velineon acceptă o gamă largă de bateii, inclusiv LiPo 3s care pot oferi peste 11 V de tensiune și viteze nivelul 5 peste 110 km/h! Nimic nu se compară! Sistemul de protecție la tensiune scăzută integrat în variatorul VXL-3s ajută la păstrarea bateriei LiPo în stare perfectă.

CARACTERISTICI  BANDIT VXL (#24076-4)

DE UNDE POTI CUMPARA?