Stampede VXL

VITEZA: 100+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 2

Cel mai rapid Stadium Truck

Ready-To-Race® electric de pe piață!


Stampede VXL definește distracția monster truck. Sistemul extrem de puternic Velineon propulsează Stampede la viteze de peste 100 km/h în itmp ce sistemul inovator Traxxas Stability Management (TSM) face puterea mai accesibilă. Efectuează un wheelie la peste 80 km/h și vei aprecia wheelie bar-ul standard. Probabil că nu ai mai experimentat accelerații și viteze ca acestea la un monster truck. Rezistent și incredibil de rapid, Stampede este monster truck-ul suprem ce e mereu gata de distracție. Lumea monster truck-urilor electrice nu va mai fi niciodată la fel!

Traxxas Stability Management®


Traxxas Stability Management (TSM) îți permite să experimenteți puterea, viteza și accelerația extremă a Stampede-ului făcându-l mult mai ușor de controlat pe suprafețe alunecoase cum e pământul, asfaltul fin sau chiar gheața și zăpada! Poți să îl forțezi cât vrei! TSM simte direcția mașnii și corectează direcția pentru a oferi accelerație la putere maximă, fără derapaje. În viraje, TSM corectează intuitiv linia vehicolului pentru ieșiri rapide. TSM îmbunătățește chiar și frânarea păstrând mașina pe linie dreaptă până la oprirea completă. TSM face toate acestea fără a perturba distracția sau a introduce efecte secundare neașteptate. TSM poate fi reglat (sau chiar oprit) pentru diferite suprafețe prin ajustarea butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin modificarea din aplicația Traxxas Link. Cu TSM conduci mai repede și mai distractiv. S-ar putea să nu îți dai seama cât de mult te ajută până nu îl încerci!

Puterea renumită Velineon Brushless

Motorul și variatorul Velineon Brushless lucrează împreună ca un pachet optimizat pentru a oferi eficiență, viteză și autonomie de top. Cu Stampede VXL, alegerea bateriei determină viteza și priceperea necesară. Velineon acceptă o gamă largă de bateii, inclusiv LiPo 3s care pot oferi peste 11 V de tensiune și viteze nivelul 5 peste 110 km/h! Nimic nu se compară! Sistemul de protecție la tensiune scăzută integrat în variatorul VXL-3s ajută la păstrarea bateriei LiPo în stare perfectă.

100% asamblat și gata pentru a primi baterie și încărcător

Stampede VXL este Ready-to-Race direct din cutie, cu sistemul radio Tqi 2.4 Ghz cu 2 canale și sistemul de propulsie puternic Velineon Brushless. Rustler VXL este fantastic de condus și ușor de întreținut datorită fiabilității legendare, design-ului cu întreținere minimă și a componentelor disponibile la mii de magazine în întreaga lume. Cu peste 30 de ani de experiență în lumea modelelor, Traxxas vrea să se asigure că experiența ta RC este ușoară, distractivă și rapidă! O echipă de tehnicieni pricepuți sunt gata să îți răspundă întrebărilor prin telefon, web sau email.

CARACTERISTICI  STAMPEDE VXL (#36076-4)

­

DE UNDE POTI CUMPARA?