Nitro Slash

VITEZA: 50+mph SCALA: 1/10 SKILL: 4 ALIMENTARE: Nitro

Nitro Slash - Forță la 80+ km/h

Performanță Pro 2WD Short Course!

Puterea premiată Nitro Slash TRX 3.3!

Performanța dovedită Slash și ptuerea legendară TRX 3.3! Așa cum doar Traxxas știe să o facă, puterea serioasă e combinată cu șasului 2WD ușor pentru a oferi performanțe și distracție de top. Motorul premiat TRX 3.3 oferă lui Nitro Slash accelerații ce parcă topesc cauciucurile și care depășesc nevoile oricărui pilot, dar sunt și ceea ce orice pilot își dorește. Componentele rezistente Traxxas fac din Nitro Slash standardul pentru durabilitate și distracție. Rezervorul mare de 150 ml permite o autonomie suficientă între alimentări iar sistemul de pornire electric EZ-Start face acest lucru la o simplă apăsare de buton.

Motorul extrem de puternic TRX 3.3 Racing Engine

Pentru cei ce vor să și audă caii putere urlând la linia roșie, Nitro Slash oferă puterea premiată a motorului TRX 3.3 Racing Engine. Nitro Slash pleacă cu un cuplu imens direct de la start și cu o plajă largă de putere, apasă oricând accelerația pentru a face anvelopele S1 de pe spate să derapeze furios pe pământ. Motorul TRX 3.3 Racing Engine are un carburator de precizie din fibre compozite, cap de răcire PowerTune, ax IPS testat pe dyno, eșapament spate cu mai multe porturi și beneficiază de pornirea ușoară cu sistemul Traxxas EZ-Start. Puterea dovedită în competiții și fiabilitatea pentru distracție zilnică fac din TRX 3.3 o investiție pe termen lung, acoperită de planul de înlocuire a motoarelor Traxxas pe viață.

Accelerează mai repede, virează mai tare, frânează mai puternic, păstrează controlul

Traxxas Stability Management TSM îți permite să experimentezi toată puterea, viteza și accelerația lui Nitro Slash făcând controlul mult mai ușor pe suprafețe alunecoase cum e pământul, asfaltul fin sau chiar gheața și zăpada! Poți să îl forțezi cât vrei! TSM simte direcția mașnii și corectează direcția pentru a oferi accelerație la putere maximă, fără derapaje. În viraje, TSM corectează intuitiv linia vehicolului pentru ieșiri rapide. TSM îmbunătățește chiar și frânarea păstrând mașina pe linie dreaptă până la oprirea completă. TSM face toate acestea fără a perturba distracția sau a introduce efecte secundare neașteptate. TSM poate fi reglat (sau chiar oprit) pentru diferite suprafețe prin ajustarea butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin modificarea din aplicația Traxxas Link. Cu TSM conduci mai repede și mai distractiv. S-ar putea să nu îți dai seama cât de mult te ajută până nu îl încerci!

Cel mai avansat sistem radio Ready-to Race din lume

Traxxas Nitro Slash este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race. Traxxas Tqi vine cu un pachet complet de posibilități de reglaj și oferă avantajul incontestabil al tehnologiei fără canale de reglat în 2.4 GHz – dar asta e doar începutul. Recunoașterea automată a modelului ține minte reglajele pentru până la 30 de modele cu Traxxas Link. Doar porniți și pilotați, nu e neoie de niciun fel de reglaje. Porniți transmițătorul și modelul dorit și reglajele pentru modelul respectiv sunt imediat accesate. Transmițătorul TQi 2.4 GHz este complet reglabil: capetele de cursă pentru direcție și accelerație pot fi reglate precis iar butonul multi-funcție rotativ poate fi programat să controleze TSM (Traxxxas Stability Management), Senzitivitatea direcției, Senzitivitatea accelerației, Procentajul direcției, Procentajul frânării sau Trim-ul accelerației. Carcasa ergonomică TQi oferă confort pentru o zi întreagă de folosire iar antena internă unică contribuie la aspectul modern și elegant.

Compatibil cu modului Traxxas Link Wireless

Transmițătorul TQi poate fi echipat cu modului Traxxas Link Wireless (#6511, disponibil separat) care transformă dispozitivul tău Android, iPad, iPhone sau iPod touch într-un instrument foarte util pentru modelul tău Traxxas. Împreună cu aplicația Traxxas Link ai la dispoziție o interfață grafică intuitivă, high-definition, color care îți dezleagă misterul opimizării sistemului radio pentru un control optim. Cu adăugarea senzorilor speciali, sistemul Traxxas Link permite obținerea datelor de telemetrie ale modelului.

Construit cu durabilitatea Traxxas

Nitro Slash nu e construit doar să fie performant cu ambreiajul său cu alunecare reglabilă, frânele pe disc și geometria suspensiei inspirată din competiții, este construit și să aibă durabilitatea Traxxas pentru folosire zilnică. Design-ul robust a lui Nitro Slash face componentele să cedeze rar, pentru ca acțiunea să continue fără întreruperi. Șasiul rezistent din aluminiu 6061-T6 formează o coloană centrală foarte solidă și ajută și la răcirea motorului. Rulmenții complet etanșați cu garnituri oferă protecție maximă și întreținere minimă în mediul Nitro. Transmisia Magnum 281 folosește un diferențial cu componente din oțel făcute să reziste. Acesta nu necesită timp și este practic fără întreținere. Amortizoarele cu ulei Ultra Shocks folosesc tehnologia exclusivă X-ring de etanșare pentru a reduce frecarea și scurgerile din zona superioară. Inginerii Traxxas și-au dorită să vă păstreze pe circuit, nu la masa de reparații.

Nitro Slash vine în pachet complet asamblat profesional, cu sistem radio de putere mare reglaje detaliate și cu un DVD ce te învață despre primii pași, curse și întreținere și cu unul dintre cele mai puternice motoare Ready-to-Race disponibile. În plus, pentru Nitro Slash oferă suport o echipă de profesionișit R/C care doresc să ofere  cel mai înalt nivel de suport posibil. Suntem aici pentru tine la fiecare pas pentru a-ți răspune întrebărilr și pentru a te ajuta să obții totul de la Nitro Slash-ul tău, contactează-ne doar prin telefon, e-mail sau online. Motorul TRX 3.3 este acoperit de Traxxas Power Up Plan care face upgrade-ul motorului la unul nou foarte simplu. Ca orice alt model Traxxas, și Nitro Slash e dedicat să îți ofere performanță și satisfacție totale, nu doar de la model ci și de la compania din spatele său.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI NITRO SLASH (#44056-3)

DE UNDE POTI CUMPARA?