1/16 E-Revo VXL/TSM

VITEZA: 80+ km/h SCALA: 1/16 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Am micșorat totul, mai puțin puterea!

E-Revo – Inovație, precizie și performanță, acum la scara 1/16!

Distracție pe off-road, oricând și oriunde

Cu o lungime de doar 35 cm, 1/16 E-Revo VXL este cam la jumătate ca dimensiuni față de vărul său 1/10, E-Revo. Nu lăsați mărimea să vă păcălească: acest monstru are o putere fantastică! Țineți minte, dinamita vine în pachete mici! În spatele carosieriei din policarbonat finisată din fabrică se află tehnologia suspensiei câștigătoare de campionate Traxxas Revo, sistemul de propulsie demențial Velineon, componente electronice protejate la apă și inovațiile E-Revo. Doar Traxxas oferă viteza, calitatea și capacitatea pe care le meriți în mărimea convenabilă. Acum poți lua puterea și performanța cu tine oriunde și oricând.

Inovații Traxxas

Niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării în misiunea de a aduce toate capabilitățile, durabilitatea și încântarea modelelor Traxxas la scara 1/16 pentru distracție rapidă și accesibilă. E-Revo VXL este construit pe baza inovațiilor modelelor Revo și E-Revo. Purtător al standardului de excelențp, sistemul de suspensie cu bascule Revo inspirat din F1 a fost adaptat la scara 1/16, cu toate funcționalitățile și performanțele sale intacte, până la amortizoarele GTR pe ulei cu corp filetat. Această tehnologie superioară oferă capacități, performanțe și posibilități de reglaj de vârf în lumea modelelor. Suspensia și componentele electronice sunt complet integrate în șasiul semi-monococă ce a uimit lumea când a debutat pe E-Revo. Turnat dintr-o singură piesă, șasiul oferă un echilibru perfect de rezistență, greutate redusă, funcționalitate și estetică, e practic și performant depășind cu mult standardele categoriei ”mini”. La scara 1/16, un astfel de pachet impresionant de performanță putea să vină doar de la Traxxas – Cel mai rapid nume din R/C.

Traxxas Stability Management®

Traxxas Stability Management TSM îți permite să experimentezi toată puterea, viteza și accelerația lui 1/16 E-Revo VXL făcând controlul mult mai ușor pe suprafețe alunecoase cum e pământul, asfaltul fin sau chiar gheața și zăpada! Poți să îl forțezi cât vrei! TSM simte direcția mașnii și corectează direcția pentru a oferi accelerație la putere maximă, fără derapaje. În viraje, TSM corectează intuitiv linia vehicolului pentru ieșiri rapide. TSM îmbunătățește chiar și frânarea păstrând mașina pe linie dreaptă până la oprirea completă. TSM face toate acestea fără a perturba distracția sau a introduce efecte secundare neașteptate. TSM poate fi reglat (sau chiar oprit) pentru diferite suprafețe prin ajustarea butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin modificarea din aplicația Traxxas Link. Cu TSM conduci mai repede și mai distractiv. S-ar putea să nu îți dai seama cât de mult te ajută până nu îl încerci!

Viteză de top

Unele modele mini sunt rapide pentru clasa lor. Asta nu e suficient pentru Traxxas. 1/16 E-Revo VXL este pur și simplu rapid. La peste 50 km/h cu bateria NiMH cu 6 celule inclusă, E-Revo VXL este aproape de două ori mai rapid ca alte modele mini și mai rapid decât majoritatea modelelor truck de orice scară. Dacă se instalează o a doua baterie de 6 celule, puterea completă a sistemului Velineon Brushless se dezlănțuie și E-Revo VXL depășește 80 km/h, totul folosind baterii sigure NiMH. Niciun alt model de truck, indiferent de scară, nu mai oferă o viteză atât de mare și putere de lansare în wheelie-uri la costuri așa de mici!

Puterea Brushless Velineon

Construite special pentru modelele Traxxas 1/16, variatorul VXL-3m și motorul Velineon 380 reprezintă ultimele tehnologii în domeniul brushless. Compatibile cu baterii LiPo 2S și 3S și NiMH cu 6-12 elemente, acest combo puternic oferă lui E-Revo VXL accelerație precisă și o viteză de top amețitoare. Modul Training oferă piloților începători posibilitatea de a-și forma reflexele la 50% din puterea maximă. Când se dorește, puterea maximă e dezlănțuită cu o simplă apăsare pe butonul EZ-Set. Viteza mare necesită putere mare, așa că E-Revo VXL și Slash 4WD VXL au cele mai mari motoare din categoria ”mini”. Velineon 380 este construit cu aceleași specificații fără compromis ale modelului Velineon 3500 ce se găsește în modelele Traxxas VXL 1/10 ce ating viteze de peste 110 km/h. Rulmenți de viteză, rotor tratat, magneți din neodimium, conectori placați cu aur. Toate se adaugă la puterea pură a celor 50.000 rpm!

Control precis în 2.4 Ghz

Traxxas 1/16 E-Revo VXL este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race. Traxxas Tqi vine cu un pachet complet de posibilități de reglaj și oferă avantajul incontestabil al tehnologiei fără canale de reglat în 2.4 GHz – dar asta e doar începutul. Recunoașterea automată a modelului ține minte reglajele pentru până la 30 de modele cu Traxxas Link. Doar porniți și pilotați, nu e neoie de niciun fel de reglaje. Porniți transmițătorul și modelul dorit și reglajele pentru modelul respectiv sunt imediat accesate. Transmițătorul TQi 2.4 GHz este complet reglabil: capetele de cursă pentru direcție și accelerație pot fi reglate precis iar butonul multi-funcție rotativ poate fi programat să controleze TSM (Traxxxas Stability Management), Senzitivitatea direcției, Senzitivitatea accelerației, Procentajul direcției, Procentajul frânării sau Trim-ul accelerației. Carcasa ergonomică TQi oferă confort pentru o zi întreagă de folosire iar antena internă unică contribuie la aspectul modern și elegant.

Modul Training

Modul exclusiv Traxxas Training permite tuturor să intre în acțiune. Apăsați doar un buton pentru a limita accelerația maximă la 50%. Acest mod permite piloților noi sau neexperimentați să își formeze îndemânarea înainte de a elibera întreaga putere a motorului Velineon. Acest mod permite chiar și să oferiți transmițătorul prietenilor care nu au mai condus niciodată un model R/C.

Compatibil cu modului Traxxas Link Wireless

Transmițătorul TQi poate fi echipat cu modului Traxxas Link Wireless (#6511, disponibil separat) care transformă dispozitivul tău Android, iPad, iPhone sau iPod touch într-un instrument foarte util pentru modelul tău Traxxas. Împreună cu aplicația Traxxas Link ai la dispoziție o interfață grafică intuitivă, high-definition, color care îți dezleagă misterul opimizării sistemului radio pentru un control optim. Cu adăugarea senzorilor speciali, sistemul Traxxas Link permite obținerea datelor de telemetrie ale modelului.

Componente electronice protejate la apă

Acum o caracteristică de bază a modelelor Traxxas, componentele protejate la apă sunt prezente și pe E-Revo VXL pentru a duce distracția și în apă, noroi și zăpadă, unde modelele mai slabe nu îndrăznesc să intre. Cutia etanșă păstrează intact receptorul de 2.4 GHz și poate accepta și receptoare aftermarket, fără a compromite protecția la apă a modelului. Variatorul VXL-3m și servo-ul sunt sigiliate și protejate la apă, oferind libertatea de a duce modelul în locuri unde altele nu pot să se aventureze.

100% Ready-To-Race®

1/16 E-Revo e complet asamblat cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat, sistemul Velineon, caroserie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Sunt incluse o baterie Traxxas Power Cell NiMH iD și un încărcător rapid DC de 2 A cu detectarea tensiunii limită, astfel 1/16 E-Revo VXL fiind cu adevărat gata de acțiune! Proiectată special pentru nevoile superioare de putere ale sistemului Velineon, bateriile puternice Power Cell au o construcție rezistentă, cabluri cu 16 fire și conectorul exclusiv Traxxas High-Current pentru un transfer eficient de putere la fiecare utilizare. În pachet e inclus și un încărcător DC de 2A pentru o încărcare simplă și rapidă a bateriei. 1/16 E-Revo VXL și toate produsele Traxxas beneficiază de un serviciu clienți excelent. Operatori foarte pricepuți vă răspund la toate întrebările prin telefon, web sau e-mail. Componentele pentru E-Revo VXL sunt disponibile la mii de distribuitori în toată lumea. Componentele electronice sunt garantate pe viață!


­CARACTERISTICI PRINCIPALE 1/16 E-REVO TSM

DE UNDE POTI CUMPARA?