Summit

VITEZA: 30+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 2 ALIMENTARE: Electric

SUMMIT - Performanță pe orice teren

cu transmisie cu reductor și diferențiale blocabile

Când terenul devine dificil, poți conta pe Summit că se va descurca. Traxxas Summit oferă versatilitate, durabilitate și capacități offroad mai mari decât orice alt monster truck. Inginerii noștri au împachetat pe Summit o mulțime de inovații tehnice cum ar fi transmisia cu reductor și diferențialele blocabile din transmițător. Summit generează cuplu masiv din motorul gigant Titan 775 în timp ce caroseria rigidizată ExoCage păstrează Summit-ul în siguranță pe poteci. Acestea sunt doar o parte din armele offroad din arsenalul Summit. Când conduci un Summit, nicio apă nu e prea mare, nicio potecă prea dură și niciun deal prea abrupt.

Versatilitate fără precedent cu diferențiale T-Lock și transmisie cu reductor

Doar monster truck-ul Summit îți oferă posibilitatea de a bloca diferențialele și de a activa reductorul direct din transmițător. Nu e nevoie să întrerupi distracția pentru a schimba vitezele sau pentru a bloca punțile. Treci în viteză maximă peste poteci în treapta high cu un raport de 25:1. Când terenul devine dificil, treci în treapta low pentru un raport 70:1 și un cuplu de cățărare incredibil. Pentru tracțiune maximă acționează comutatorul T-Lock să blochezi diferențialul față. Ai nevoie de aderență și mai mare? Blochează și diferențialul spate pentru putere maximă 4WD indiferent ce anvelopă derapează.

Sistem de iluminat cu 10 LED-uri

Nu e nevoie să te retragi la garaj când se înserează, Summit luminează poteca cu un sistem integrat cu LED-uri. Patru LED-uri albe puternice luminează poteca în față în timp ce șase LED-uri roșii arată pe unde a trecut Summit, din spate. LED-urile sunt integrate în barele de protecție pentru durabilitate și simplitate iar cablurile montate pe șaseiu elimină posibilitatea de agățare și rupere.

Componente electronice protejate la apă și motorul Titan 775

Summit e acționat de cel mai mare motor de pe un monster truck electric, Titan 775. Acest agregat masiv este echipat cu un ventilator de răcire și o armătură suplimentară de oțel pentru un câmp magnetic maxim – ceea ce înseamnă mai mult cuplu pentru a ataca poteca și a cuceri orice pantă. Proiectat de Traxxas, variatorul EVX-2 are trei profile de funcționare, protecție la supratemperatură, detecție de voltaj minim pentru compatibilitate cu baterii LiPo și conectorul patentat Traxxas High-Current. EVX-2, o uzină de putere care poate accepta până la 16.8 V, se ocupă deci de controlul accelerației și oferă lui Summit cuplul extrem. Iar dacă traseul e ud, noroios sau chiar acoperit cu zăpadă, nu e nicio problemă. Toate sistemele electronice de pe Summit funcționează fără probleme în condiții umede unde alte monster truck-uri nu fac față.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI SUMMIT (#56076-4)

DE UNDE POTI CUMPARA?