Stampede 4x4

VITEZA: 65+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

STAMPEDE 4x4 BRUSHED

Monster-truck foarte performant la scara 1/10

Creat pentru distracție

Indiferent că treci prin apă sau noroi sau te distrezi ciocnind mașinile prietenilor tăi, Stampede 4x4 nu știe să se oprească. Stampede 4x4 este construit extra-rezistent Traxxas Tough pentru a face față la orice provocare demențială 4x4 la care îl vei pune. Este înalt, trece peste orice cu garda sa la sol iar brațele sale de suspensie ultra-rezistente și foarte ridicate îl fac aproape indestructibil. Roțile Chrome All-Star 2.8 îi conferă lui Stampede 4x4 un stil agresiv iar anvelopele moi Chervon Maxx oferă capacități adevărate tot-teren. Variatorul XL-5 și motorul Titan 550 oferă suficientă putere pentru distracție. Este complet protejat la apă, așa că distracția poate să continue în orice condiții. Niciun alt truck nu oferă stiulu, capacitățile și durabilitatea lui Stampede 4x4. Acesta este perfect pentru orice vârstă și abilitate a utilizatorului și vine complet asamblat, vopsit și Ready-to-drive cu bateria NiMH cu 7 elemenți de 8.4 V și încărcătorul incluse. Viteză, stil, versatilitate și... distracție, Stampede 4x4 le are pe toate!

Șasiu optimizat pentru monster-fun

Stampede 4x4 e construit pe baza performanței sistemului avansat 4WD cu cardan și a sistemului inovator modular premiat al lui Slash 4x4. Șasiul integrează complet componentele electronice și bateria pentru o structură eficientă și compactă și menține garda mare la sol ce îi dă lui Stampede aspectul de monster truck și capacitatea de trecere. Garda la sol suplimentară face mașina mai versatilă pe offroad și îi permite să atace teren mai dificil și obstacole mai mari. Stampede 4x4 se simte stabil la viteze mari, chiar și pe asfalt și alte suprafețe cu aderență bună. Stampede 4x4 este un monster truck 100%, dar se comportă ca un model de competiție.

Încărcătorul rapid DC cu detectarea tensiunii limită

Pentru încărcare rapidă și convenabilă, în pachet e inclus un încărcător DC de 4 A pentru a maximiza timpul de folosire și a minimiza cel de încărcare. Încărcătorul special NiMH inclus se alimentează de la o sursă DC de 12V universală de mare putere. LED-ul puternic oferă informații despre starea încărcării imediat ce bateria e conectată. Încărcătorul e optimizat pentru a încărca bateriile Traxxas iD Power Cell NiMH. Circuitul de detectare a tensiunii limită asigură o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde când încărcarea e în desfășurare și se aprinde continuu când încărcarea e completă, pentru a evita erorile și a oferi performanță maximă și durată de funcționare cât mai mare.

Bateria Traxxas 3000 mAh, 8.4 V, 7 celule NiMH cu iD

În pachet e inclusă o baterie Traxxas de 3000 mAh, 8.4 v, iD Power Cell optimizată pentru putere maximă, de calitate premium, cu celule cu rezistență electric mică. Cablurile sunt flexibile și izolate cu silicon, folosind conectori Traxxas High Current. Încărcătoarele Traxxas iD (disponibile separat) detectează automat tipul bateriilor echipate iD și optimizează parametrii de încărcare. Montarea de calitate a celulelor individuale, învelite cu plastic transparent, completează pachetul.

Simplitate și modularitate

Vechile design-uri făceau repararea unui model 4wd grea și mâncătoare de timp. Traxxas are metode mai bune. Design-ul modular permite întregii părți frontale să fie demontată din doar 5 șuruburi iar cea din spate din doar 4 șuruburi. În mai puțin de un minut cu o șurubelniță electrică, ai acces complet pentru service și reglaje.

Sistemul de comandă radio de 2.4 GHz

Stampede 4x4 e echipat cu noul sistem radio TQ de 2.4 GHz. Aspectul modern și antena internă oferă un aspect plăcut și o ergonomie pentru utilizare o zi întreagă. Tehnologia 2.4 GHz înseamnă că nu trebuie să te gândești la frecvențe indiferent câte mașini mai sunt în jur. Doar pornești și iei startul, TQ localizează automat mașina și se conectează pe o frecvență deschisă.

Modul pantentat de funcționare Training Mode lasă pe oricine să intre în acțiunea cursei. Doar apeși un buton pentru a limita puterea maximă la 50%. Astfel piloții tineri sau noi pot să își dezvolte abilitățile înainte de a dezlănțui întreaga putere a motorului Titan 12T. Stampede 4x4 este perfect pentru piloți de orice nivel. Modul Training permite chiar să dai transmițătorul unor prieteni care nu au mai pilotat niciodată un model RC.

Sistem 4WD ultra-eficient cu cardan

Stampede 4x4 folosește doar trei pinioane pentru a acționa toate patru roțile, eliminând nevoia unei transmisii cu mai multe viteze. Transmisia foarte eficientă se învârte fără efort pe rulmenți cu garnituri din cauciuc și e integrată perfect pe șasiu pentru performanță optimă și întreținere ușoară. Un singur cardan leagă transmisiile față și spate pentru transfer maxim de putere. Cardanul este perfect drept și oferă durabilitate superioară. O protecție transparentă permite vizualizarea sistemului high-tech păstrând în același timp obiectele străine afară.

Electronice protejate la apă pentru mai multă distracție

Doar Traxxas îți oferă distracție 4WD pe orice anotimp, indiferent ce îți oferă mama natură. Apă, noroi și zăpadă nu îl încetinesc pe Stampede 4x4: variatorul, receptorul și servo-ul sunt toate protejate complet la apă pentru distracție fără griji în condiții ude în care alte mașini s-ar retrage la adăpost. Pilotează Stampede 4x4 pe unde vrei, când vrei – limita e doar imaginația ta.

Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

Stampede 4x4 vine complet încărcat cu opțiuni performante cum ar fi șasiul din fibre compozite pentru rigiditate excepțională și gardă la sol enormă. Demontarea bateriei se face ușor prin sistemul quick-release. Doar scoate Stampede 4x4 din cutie, încarcă bateria și distrează-te! Dacă cauți un monster-truck perfect pentru distracție, nu te uita mai departe, Stampede 4x4 e tot ce ai nevoie.

Stampede 4x4 vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat și reglat, variatorul XL-5, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Traxxas oferă pentru Stampede 4x4 și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI STAMPEDE 4x4 BRUSHED (#76054-1)

DE UNDE POTI CUMPARA?