Stampede 4x4 VXL

VITEZA: 100+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 2

Stampede 4x4 VXL

Acum cu Self-rightning

Stampede 4x4 VXL este proiectat unic pentru a transforma puterea maximă în distracție maximă. Sistemul Traxxas Stability Management (TSM) îți permite să experimentezi puterea, viteza și accelerația extreme ale lui Stampede făcând controlul mult mai ușor pe suprafețe alunecoase ca pământul, asfaltul fin sau chiar zăpada și gheața. Transmisia eficientă și ușoară este complet optimizată pentru puterea și cuplul brutale ale motorului Velineon brushless și păstrând tradiția numelui Stampede, acest 4x4 este construit foarte rezistent, Traxxas Tough, pentru a face față la orice provocare monster truck 4x4 pe care i-o arunci. Wheelie bar-ul reglabil este necesar deoarece Stampede se lansează tare, ridicând roțile din față spre cer. Ești în control total cu sistemul radio Traxxas TQi de 2.4 GHz, suspensia independentă și direcția fină. Alege o baterie NiMH cu 7 elemenți (disponibilă separat) pentru viteze de peste 55 km/h sau una LiPo 3s pentru a sparge vitezometrul cu valori de peste 100 km/h! Este brushless făcut în stilul Traxxas: brutal de rapid și simplu de folosit.

Puterea Velineon Brushless de renume mondial

Sistemul de propulsie Traxxas Velineon Brushless definește o cu totul nouă generație de propulsii electrice. Introdu tensiuna electrică iar la ieșire primești viteză sub formă de tsunami cu control precis al accelerației. Componentele Velineon 3s lucrează împreună ca un pachet optimizat, de la conectorul Traxxas High-Current până la motor. Oferă eficiență, viteză și autonomie maxime alături de control rafinat. Este performanță brushless în stilul Traxxas: senzațional de rapid și de ușor de folosit. Doar conectează bateria și funcționează, fără cunoștințe suplimentare sau programare necesare.

Stampede 4x4 vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio Traxxas Stability Management TQ 2.4 GHz instalat și reglat, sistemul de putere Velineon, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Traxxas oferă pentru Stampede 4x4 și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI STAMPEDE 4x4 VXL (#67086-4)

DE UNDE POTI CUMPARA?