Slash VXL/OBA

VITEZA: 100+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Slash VXL

mai realist cu On Board Audio

Traxxas Slash VXL te pune în scaunul pilotului pentru acțiune intensă din aripă în aripă zburând prin off-road. Noul sistem On Board Audio aduce realism uimitor cu sunetul și furia motoarelor de 900 cp ale echipei Traxxas. Șasiul Low-CG și sistemul Traxxas Stability Management pun puterea uimitoare Slash VXL pe sol făcându-l incredibil de agil și de ușor de controlat. Puterea brushless extremă Velineon oferă viteze maxime uluitoare de peste 100 km/h în timp ce sistemul radio TQi avansat ține totul sub control precis. După doar o încercare îți vei da seama de ce Traxxas Slash VXL ridică performanțele short course la un cu totul alt nivel.

Puterea Velineon Brushless de renume mondial

Sistemul de propulsie Traxxas Velineon Brushless îți permite să beneficiezi de putere brushless de nivel mondial fără griji. Componentele sistemului funcționează împreună ca un pachet optimizat, proiectat din start să ofere eficiență, putere și autonomie maxime. Cu Slash VXL, alegerea bateriei determină viteza și nivelul de dificultate. Velineon acceptă o gamă largă de tiupri de baterii, inclusiv LiPo 3s. Acestea injectează peste 11V de putere pentru viteze imense de nivel 5 peste 100 km/h! Nimic nu se aseamănă! Protecția la tensiune redusă inclusă în variatorul VXL-3s te ajută în mod convenabil să păstrezi bateriile tale LiPo în condiții de top.

Slash VXL vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio Traxxas Stability Management TQ 2.4 GHz instalat și reglat, sistemul de putere Velineon, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Traxxas oferă pentru Stampede 4x4 și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI SLASH VXL (#58076-24)

DE UNDE POTI CUMPARA?