Slash 4x4 VXL/OBA

VITEZA: 100+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Slash 4x4

Performanța short course la un alt nivel

Traxxas Slash a redefinit performanțele short-course de când a fost introdus și a stabilit standardele pentru durabilitate, performanță și tehnologie. Inginerii Traxxas au extins performanța lui Slash 4x4, adăugând mai multă tehnologie de top la puterea sa brutală brushless. Sistemul Traxxas Stability Management se combină cu șasiul Low-CG pentru a-l face pe Slash 4x4 incredibil de agil și de ușor de controlat. Sistemul On Board Audio adaugă realismul sunetului și furiei unui motor de 900 cp al echipei Traxxas. După doar o încercare vei vedea de ce Traxxas Slash 4x4 ridică performanțele short course la alt nivel.

Sistemul On Board Audio

Sistemul On Board Audio folosește sunet ce a fost înregistrat de la mașinile echipei Traxxas, inclusiv truck-ul de short course Pro 4 folosit de Mike Jenkins. Butonul ON/OFF și cele de volum îți permit să controlezi și să reglezi puterea sistemului, de la complet tăcut până la volum maxim. Sistemul folosește o cantitate neglijabilă de curent din baterie așa că autonomia nu e compromisă. Sunetul intuitiv răspune la accelerația de la transmițător. Poți pilota cu viteză constantă sau să accelerezi brutal ca să vezi diferența în turație. Dacă te oprești mai mult de 10 secunde, motorul se oprește. La o simplă atingere a accelereației motorul pornește din nou. Cu ajutorul butonului roșu de pe telecomandă poți trece mașina în modul neutru pentru a asculta doar turația motorului cu mașina oprită. Dacă apeși din nou butonul, ești înapoi în cursă!

Putere brushless de top

Sistemul de propulsie Traxxas Velineon Brushless îți permite să beneficiezi de putere brushless de nivel mondial fără griji. Componentele sistemului funcționează împreună ca un pachet optimizat, proiectat din start să ofere eficiență, putere și autonomie maxime. Cu Slash VXL, alegerea bateriei determină viteza și nivelul de dificultate. Velineon acceptă o gamă largă de tiupri de baterii, inclusiv LiPo 3s. Acestea injectează peste 11V de putere pentru viteze imense de nivel 5 peste 100 km/h! Nimic nu se aseamănă! Protecția la tensiune redusă inclusă în variatorul VXL-3s te ajută în mod convenabil să păstrezi bateriile tale LiPo în condiții de top.

Stil autentic short-course

Caroseriile Slash 4x4 Race Replica sunt decorate cu logo-uri și grafică licențiate pentru autenticitate totală. În completarea numărului, fiecare model e echipat cu o reprezentare autentică a roții complete, dându-i lui Slash 4x4 performanțe și aspect realist de top. Jantele completează aspectul oferind în același timp stil și rezistență. Slash 4x4 are un nou tip de jante SCT Split Spoke cu margine colorată. Roțile sunt complet compatibile cu anvelope Traxxas sau after-market, acestea se atașează pe butuc hexagonal de 12 mm și au același offset ca la Slash 2WD.

Slash 4x4 vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio Traxxas Stability Management TQ 2.4 GHz instalat și reglat, sistemul de putere Velineon, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Traxxas oferă pentru Slash 4x4 și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE LUI SLASH 4x4 (#58076-4)

DE UNDE POTI CUMPARA?