Ford GT

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Traxxas Ford GT

Făcut să fie pilotat

Noul Ford GT a atras atenția lumii cu forma sa unică, optimizată aerodinamic și cu motorul extrem de puternic 3.5L EcoBoost V6, dar și cu revenirea istorică a modelului pe piață la 50 de ani de la câștigarea legendarei curse de 24 h de la Le Mans. Inovațiile sunt foarte multe iar Ford GT e proiectat pentru performanță pură.

Traxxas a capturat ideea Ford GT într-un model uimitor replică 1/10 care e fidel stilului frumos și funcțional a mașinii cu un spate incredibil de atrăgător. Fiecare detaliu e prezent, incluzând luminile spate și țevile de eșapament. Făcut să fie pilotat, acest model replică Ford GT se bazează pe șasiul Traxxas 4-Tec 2.0 care e proiectat nou, de la zero.

Noul șasiu 4-Tec 2.0 are un centru de greutate foarte jos și suspensie reglată precis pentru un comportament stabil și un răspuns foarte fin la accelerație și direcție. Acesta e complet plat în partea inferioară pentru a avea rezistență aerodinamică bună iar partea din față e curbată în sus pentru a trece ușor peste eventualele obstacole. Șasiul e format din trei elemente principale conectate rigid, ce asigură acces ușor pentru reparații dar și rezistență maximă.

Transmisia integrală cu cardan folosește rulmenți etanși foarte rezistenți pentru accelerație maximă și răspuns imediat.

Direcția cu pivot dublu nu este afectată de trecerea peste obstacole, oferind precizie maximă în orice condiții. Servo-saver-ul atașat preia șocurile de la eventualele lovituri în gropi pentru ca sistemul de direcție să nu fie afectat.

Sistemul de montare a bateriei este cu închidere rapidă și se ajustează pentru a accepta majoritatea modelelor de baterii NiMH sau LiPo.

Sistemul reglabil de montare a caroseriei permite instalarea de caroserii populare cu dimensiuni de 190-200 mm.

Variatorul XL-5 și motorul brushed Titan 12T oferă accelerație constantă și propulsează Ford GT la viteze de peste 50 km/h.

Sistemul radio complet Traxxas Tqi 2.4 GHz oferă viteză, precizie și control de top. Cu ajutorul adaptorului #6511 se poate conecta wireless la aplicația de smartphone pentru a oferi informații în timp real despre parametrii de funcționare.

Sistemul Traxxas Stability Management (TSM) lucrează în fundal pentru a preveni derapajele și pierderile de traiectorie. Nivelul de asistență se poate regla de la 0 la 100% din butonul special de pe transmițător.

Șasiul 4-Tec 2.0 este complet protejat la apă, având receptorul într-o carcasă etanșă și motorul, variatorul și servo-ul rezistente la lichide.

DE UNDE POTI CUMPARA?