TRX-4 Sport

VITEZA: 20+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

TRX-4 SPORT

Construit pentru performanță
 

TRX-4 Sport combină garda la sol imbatabilă și dinamica condusului date de axele cu portale Traxxas, anvelopele aderente Canyon trail și o caroserie pickup foarte ușoară pentru un nou TRX-4 axat pe performanță. Barele, roțile și caroseria unice ale modelului Sport au fost proiectate pentru a mări capacitatea de cățărare. Indiferent dacă e vorba de o potecă parcursă pentru distracție sau de un traseu tehnic de comcurs, performanța și capacitățile lui TRX-4 Sport vor duce aventura ta offroad la alt nivel.

Folosind tehnologie inovatoare, TRX-4 minimizează greutatea pentru a maximiza performanțele.

Axele cu portale ridică șasiul pentru a obține o gardă la sol impresionantă. Pentru a obține aceiași gardă la sol cu axe drepte, anvelopele ar trebui să fie mai mari cu 1 inch!

Axele cu portal mută reducția transmisiei la roți, ceea ce elimină pierderile prin torsiune în șasiu. Astfel, tot cuplul motorului puternic Titan 550 se transformă în mișcare de înaintare în loc să se piardă în torsionarea șasiului producând derapaje.

La urcarea unei fețe de stâncă lucioase sau la trecerea prin noroi alunecos, tracțiunea face legea! TRX-4 Sport vine cu diferențiale blocabile în față și în spate pentru aderență maximă atunci când e nevoie de ea.

Proiectată pentru cuplu maxim, transmisia cu o singură treaptă de viteză elimină greutate multă de pe șasiul Sport pentru o distribuție optimă a greutății. Pinioanele metalice oferă rezistența legendară Traxxas și asigură funcționarea practic fără întreținere.

Șasiul cu structură de scară din oțel oferă o bază extrem de rigidă. Diferența se simte la trecerea prin teren extrem.

Proiectată pentru performanță maximă pe orice teren, caroseria TRX-4 Sport păstrează centrul de greutate jos pentru echilibru la urcări dificile. Barele cu profil jos ajută la atacarea pantelor abrupte iar carcasele diferențialelor și inelele de tractare roșii contribuie la aspectul offroad autentic.

Amortizoarele cu arc și ulei GTS oferă o funcționare fină iar corpul lor din aluminiu filetat permite o reglare foarte fină a înălțimii. Aspectul lor e realist iar funcționarea e de excepție.

Variatorul XL-5 HV aduce puterea suplimentară 3s LiPo pentru eficiență maximă. Motorul puternic 21T Titan oferă cuplu pentru cele mai abrupte urcări și viteză amețitoare pe plat. Sistemul este extrem de eficient și oferă o durată de funcționare de 2 ore cu o baterie LiPo 3s de 5000 mAh Traxxas iD.

Sistemul radio TQ este confortabil și precis și oferă fiabilitatea cu care ne-a obișnuit Traxxas. Sistemul său avansat permite controlul precis la distanță foarte mare.

TRX-4 e complet rezistent la apă, nu doar la stropire. E o mare diferență. Sistemul Traxxas permite distracția fără limite prin cursuri de apă, bălți, zăpadă sau noroi fără ca elementele electronice să fie afectate.

DE UNDE POTI CUMPARA?