LaTrax Teton

VITEZA: 20+ km/h SCALA: 1/18 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

LaTrax Teton

Monster Truck 1/18 4WD

Teton aduce aventura pe orice vreme într-un off-roader puternic cu transmisie integrală care e rapid și versatil, pentru distracție oricând și oriunde. Scara este de 1/18, dar este proiectat să facă față terenului dificil. Unghiul de atac generos permite anvelopelor aderente să atace bolovani mari și pante abrupte pentru cățărări agresive. Amortizoarele cu ulei cu cursă lungă și funcționare fină păstrează roțile pe sol pe teren stâncos și amortizează aterizările după salturile mari. Rezistența pe poteci e asigurată de transmisia cu cardan ce folosește pinioane și inele metalice în diferențial, dar și de rulmenții fini și rezistenți în timp. Derapajele pe praf și pietriș sunt doar o parte din distracție deoarece variatorul și motorul puternic oferă accelerații impresionante și viteze mari.

Teton e mereu gata de următoarea provocare. Electronica rezistentă la apă permite funcționarea prin râuri, noroi sau zăpadă. Sistemul radio de 2.4 GHz cu rază mare de acțiune deține mereu controlul. LaTrax Teton e prefect pentru utilizatorii de orice vârstă sau experiență și vine complet asamblat, vopsit și Ready-to-Explore, cu o baterie de 6 celule 7.2V NiHM și încărcător incluse. Tot ce e nevoie e în pachet. LaTrax Teton e produs de Traxxas ce oferă suport, componente și garanție pentru părțile electronice oriunde în lume.

Teton include în pachet o baterie 7.2v NiMH iD și un încărcător mic ușor de folosit. Sunt folosite cabluri rezistente și conectorul Traxxas High-Current. Tot ce e neovie e în cutie, chiar și 4 baterii AA alcaline! Încărcătorul Traxxas iD (disponibil separat) detectează automat tipul de baterie și optimizează încărcarea pentru aceasta.

Teton e demn de numele de munte pe care l-a primit, oferind o performanță off-road 4WD care te va duce în locuri unde nu te-ai aștepta. Transmisia simplă cu ax cardanic rotește anvelopele înalte ce oferă tracțiune agresivă și gardă la sol. Suspensia independentă pe cele 4 roți le păstrează în contact cu solul, indiferent de tipul de teren, de la asfalt la bolovani. Teton încape ușor într-un rucsac. Indiferent dacă mergi cu mașina sau pe jos, Teton te poate însoți în aventura ta în natură.

Electronica rezistentă la apă funcționează pe orice vreme iar distracția nu se oprește datorită apei. Teton nu încetinește în bălți, noroi, gheață sau zăpadă! Servo-ul impermeabil și carcasa etanșă a receptorului îi permit să meargă mai departe, chiar și în condiții care ar trimite alte modele direct pe bancul de reparații. Este libertate totală! Condu Teton-ul unde vrei, când vrei – limita e doar imaginația.

LaTrax Teton 1/18 este complet asamblat, cu un sistem radio de 2.4 GHz, caroserie vopsită cu stickere aplicate și cu instrucțiuni incluse. Sunt de asemenea inlcuse o baterie LaTrax de 7.2V reîncărcabilă, un încărcător și 4 baterii Traxxas Power Cell AA alcaline. Cutia conține tot ce e nevoie să înceapă distracția!

DE UNDE POTI CUMPARA?