LaTrax Prerunner

VITEZA: 20+ km/h SCALA: 1/18 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

LaTrax Prerunner

Model 4WD scara 1/18

Înainte ca piloții să concureze pe cele mai dificile trasee off-road in lume, ei testează traseul într-un prerunner. Prerunner-ele sunt monștrii off-road pregătiți și de șosea, cu cursă imensă a suspensiei, transmisii ranforsate și putere imensă. Un prerunner trebuie să fie suficient de rezistent pentru a face față celor mai dificile trasee, dar să fie și utilizabil pe șosea. LaTrax Desert Prerunner îmbină aceste calități într-un pachet convenabil, ușor de transportat, la scara 1/18.

La fel ca prerunner-ele adevărate, LaTrax Prerunner e construit să fie rapid și manevrabil dar extrem de durabil, să facă față rigorilor curselor off-road. Echipat cu un motor puternic, suspensie independentă și transmisie integrală, Prerunner e gata de cursă direct din cutie. Electronica protejată la apă îi permite să treacă prin bălți, noroi și zăpadă. Amortizoareale cu ulei diminuează efectele obstacolelor și săriturilor și oferă control excelent pe orice

Prerunner e mereu gata de următoarea provocare. Electronica rezistentă la apă permite funcționarea prin râuri, noroi sau zăpadă. Sistemul radio de 2.4 GHz cu rază mare de acțiune deține mereu controlul. LaTrax Prerunner e prefect pentru utilizatorii de orice vârstă sau experiență și vine complet asamblat, vopsit și Ready-to-Explore, cu o baterie de 6 celule 7.2V NiHM și încărcător incluse. Tot ce e nevoie e în pachet. LaTrax Prerunner e produs de Traxxas ce oferă suport, componente și garanție pentru părțile electronice oriunde în lume.

Prerunner include în pachet o baterie 7.2v NiMH iD și un încărcător mic ușor de folosit. Sunt folosite cabluri rezistente și conectorul Traxxas High-Current. Tot ce e neovie e în cutie, chiar și 4 baterii AA alcaline! Încărcătorul Traxxas iD (disponibil separat) detectează automat tipul de baterie și optimizează încărcarea pentru aceasta.

Electronica rezistentă la apă funcționează pe orice vreme iar distracția nu se oprește datorită apei. Prerunner nu încetinește în bălți, noroi, gheață sau zăpadă! Servo-ul impermeabil și carcasa etanșă a receptorului îi permit să meargă mai departe, chiar și în condiții care ar trimite alte modele direct pe bancul de reparații. Este libertate totală! Condu Prerunner-ul unde vrei, când vrei – limita e doar imaginația.

LaTrax Prerunner 1/18 este complet asamblat, cu un sistem radio de 2.4 GHz, caroserie vopsită cu stickere aplicate și cu instrucțiuni incluse. Sunt de asemenea inlcuse o baterie LaTrax de 7.2V reîncărcabilă, un încărcător și 4 baterii Traxxas Power Cell AA alcaline. Cutia conține tot ce e nevoie să înceapă distracția!

DE UNDE POTI CUMPARA?