LaTrax Rally

VITEZA: 20+ km/h SCALA: 1/18 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

LaTrax Rally

Mașină de raliu 4WD 1/18

Modelul LaTrax 1/18 Rally încorporează precizie și performanță într-un pachet foarte compact și incredibil de accesibil, pe care poți să-l iei cu tine oriunde pentru distracție imediată. LaTrax Rally e complet asamblat și gata de cursă, cu tot ce e nevoie inclus în pachet. Motorul puternic, transmisia integrală și sistemul de suspensie independentă transformă imediat orice suprafață într-o pistă de curse. Birouri, mall-uri, trotuare și locuri de joacă sunt toate locații perfecte pentru următoarea ta cursă. Durata mare de funcționare și sistemul fiabil radio 2.4 GHz îți prelungesc distracția. LaTrax Rally e construit să fie rezistent și este protejat de suportul de calitate Traxxas, disponibilitatea completă a pieselor și de garanția pe viață a componentelor electronice.

LaTrax 1/18 Rally captează aspectul distinct și performanța incitantă a unei mașini adevărate de raliu, cu garda la sol joasă, caroseria lată și roțile cu 12 spițe. Modelul are un comportament impresionant pe asfalt, cu suspensia complet independentă, tracțiunea integrală permanentă și componentele electronice rezistente la apă. Controleaz-o în viraje și pe liniile drepte cu un amestec perfect de viteză, putere și tracțiune integrală – acum poți conduce ca un profesionist. Sistemul de suspensii a fost studiat pentru un comportament dinamic de performanță înaltă. Șasiul este un echilibru perfect de rezistență, greutate redusă, funcționalitate și stil într-un pachet ce e construit pentru multe ore de distracție continuă.

Rally include în pachet o baterie 7.2v NiMH iD și un încărcător mic ușor de folosit. Sunt folosite cabluri rezistente și conectorul Traxxas High-Current. Tot ce e neovie e în cutie, chiar și 4 baterii AA alcaline! Încărcătorul Traxxas iD (disponibil separat) detectează automat tipul de baterie și optimizează încărcarea pentru aceasta.

Electronica rezistentă la apă funcționează pe orice vreme iar distracția nu se oprește datorită apei. Rally nu încetinește în bălți, noroi, gheață sau zăpadă! Servo-ul impermeabil și carcasa etanșă a receptorului îi permit să meargă mai departe, chiar și în condiții care ar trimite alte modele direct pe bancul de reparații. Este libertate totală! Condu Rally-ul unde vrei, când vrei – limita e doar imaginația.

LaTrax Rally 1/18 este complet asamblat, cu un sistem radio de 2.4 GHz, caroserie vopsită cu stickere aplicate și cu instrucțiuni incluse. Sunt de asemenea inlcuse o baterie LaTrax de 7.2V reîncărcabilă, un încărcător și 4 baterii Traxxas Power Cell AA alcaline. Cutia conține tot ce e nevoie să înceapă distracția!

DE UNDE POTI CUMPARA?