Slash 2WD

VITEZA: 65+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Traxxas Slash 2WD

Modelul perfect pentru trasee short-course și pentru distracție maximă


Modelul de Short-Course Traxxas Slash te pune în scaunul pilotului pentru acțiune intensă, lipit cu caroseria de concurență sau sărind în aer. Acum poți să aduci emoțiile curselor profesioniste la tine în curtea casei!

Slash 2WD a fost inspirat de TORC (Traxxas Off-Road Championship) și de clasa Pro 2WD în care concurează modele cu tracțiune spate construite să sară peste obstacole și să ia virajele la viteză maximă. Traxxas Slash face față cu brio și îți va provoca tot talentul de pilot. Suspensia independentă de pe cele 4 roți și anvelopele alese cu atenție redau cât se poate de bine experiența pilotajului Pro 2. Modelele Slash vin ansamblate, gata de competiție, cu bateriile incluse în pachet (în funcție de model).

­

Părțile electronice ale Slash-ului sunt complet protejate la apă, astfel că Slash poate să treacă prin apă, noroi, zăpadă sau alte condiții umede fără probleme, deschizând noi posibilități de aventură și de distracție. Variatorul și receptorul radio sunt protejate complet împotriva apei!

Sistemul de comandă radio de 2.4 GHz

Porniți alimentarea și conduceți! Doar de atât este nevoie cu noul sistem radiu TQ 2.4 GHz. Nu există frecvențe de care trebuie să vă ocupați, așa că vă puteți concentra asupra distracției. Pot fi conduse mai multe modele împreună fără să apară interferențe. Programarea performantă a sistemului TQ permite controlul de la distanță mare, oferind performanță maximă și precizie. Design-ul ergonomic al modelului TQ este confortabil pentru utilizarea zilnica, antena fiind încorporată pentru a fi ferită de deteriorările accidentale.

­Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

Pregătit pentru motoare brushless!

Traxxas Slash este construit pentru puterea extremă a motorului brushless Velineon (disponibil separat). Doar prin înlocuirea motorului, cu aceiași baterie NiMH cu 7 elemente viteza poate ajunge la 65 km/h. Dacă se adaugă și o baterie LiPo de 11.1 V, viteza poate fi dublată! Puterea extremă și autonomia mai mare sunt acum la îndemâna ta! Pinioanele metalice de transmisie incluse, rulmenții cu bile și conexiunile din metal de înaltă calitate oferă rezistența necesară pentru a face față motorului brushless. Diferențialul planetar instalat din fabrică este extrem de rezistent, cu pinioane din oțel foarte puternic, neavând nevoie de reglaje! Perfect pentru distracție de durată, de dimineața până seara. Pentru bateriile LiPo de capacitate mare există un adaptor cu care pot fi fixate pe șasiu (5827X), astfel viteza și autonomia putând fi mărite. Comparați durabilitatea altor modele și vedeți cum doar Traxxas le face cu adevărat gata să reziste la puterea brushless.

Traxxas Slash modelul #58024 vine complet ansamblat și Ready-To-Race, cu sistemul radio TQ 2.4 GHz instalat și reglat, sistemul de putere XL-5, o carosierie vopsită cu stickere aplicate, anvelope lipite și instrucțiuni detaliate. Adăugați doar bateria și încărcătorul dorit (vândute separat) și 4 baterii AA pentru a începe distracția. Traxxas oferă pentru Slash și toate celealalte produse asistență de cea mai înaltă clasă! O echipă de tehnicieni foarte bine instruiți vă vor răspunde la întrebări prin telefon, pagina de web sau pe e-mail. O ofertă de piese de schimb de neegalat permite reparația Slash-ului repede, componentele fiind disponibile la mii de magazine de specialitate în întreaga lume. Investiția e protejată și de Garanția pe Viață la Electronicele Traxxas.

Bateria și încărcătorul sunt disponibile separat!

DE UNDE POTI CUMPARA?