TRX-4 Defender

VITEZA: 20+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

TRAXXAS TRX-4 LAND ROVER DEFENDER

Cucerește orice teren!

Traxxas TRX-4 este un proiect Traxxas plin de inovații: rezistent, puternic și gata de distracție.

Aspectul de model autentic ascunde o mecanică proiectată special pentru off-road extrem ce te va duce în locuri noi și spre aventuri nebănuite. Punțile exclusive cu portal oferă gardă la sol maximă și fac ca cele mai dificile drumuri să nu mai pună probleme. Fie că preferi potecile din pădure sau traseele tehnice cu bolovani, diferențialele blocabile din telecomandă și cutia de transfer cu reductor oferă capacități de trecere nebănuite.

Folosite exclusiv pe modelul TRX-4, punțile cu portale ridică carcasa diferențialului pentru a oferi o gardă la sol incredibilă. Design-ul radical îmbunătățește și geometria axului și reduce tensiunea din cardan. Pinioanele metalice oferă performanță pe termen lung, indiferent de dificultatea urcărilor.

La modelele cu sisteme convenționale cu reductorul în diferențial, cuplul este aplicat șasiului până în punctul în care roțile pot derapa de pe bolovani. Sistemul de punte cu portal de pe TRX-4 reduce raportul de transmisie la roți, eliminând practic torsionarea șasiului.  Reducerea totală a raportului pe ax e dublă față de punțile fără portal și astfel cuplul motorului Titan este transformat cu precizie în mișcare a mașinii, nu în tensionarea șasiului.

Modelele convenționale pentru rock crawling au ax fix pe punți și sacrifică posibiltatea de virare pentru a obține tracțiune. Traxxas oferă libertatea și versatilitatea de a bloca și debloca atât diferențialul față cât și cel spate după nevoile din teren, totul controlat din telecomandă. Lăsați diferențialele deblocate pentru un condus relaxat pe poteci fără obstacole mari, cu curbe strânse și pentru control superior la viteze mari. Când poteca devine tehnică, diferențialele spate și față se pot bloca împreună sau separat pentru a avea aderență superioară. Design-ul folosit a fost deja testat cu succes și s-a dovedit capabil pe Traxxas Summit. Blocarea diferențialelor se face cu ajutorul unor cabluri cu cămăși ce nu limitează articulațiile cu o cursă imensă a suspensiei.

Mașina nu mai necesită transportul manual în jos pe potecă. TRX-4 are o cutie cu reductor ce oferă și viteze mari pentru a ajunge la următoarea secțiune tehnică repede. Odată ajuns acolo, mutați comutatorul de pe telecomandă pentru a activa modul low și pentru a obține cuplul necesar pentru a cuceri terenul dificil.

Cuplajele din oțel de înaltă rezistență a cardanului față și spate oferă transfer al puterii fiabil pentru distracție non-stop.

Ambreiajul cu placă dublă de fricțiune de pe TRX-4 oferă protecție suplimentară la blocarea motorului în condiții extreme de rulare.

Rulmenții cu inele de etanșare negre rezistă la noroi și praf pentru a oferi un rulaj fin.

Modelul TRX-4 Ready-To-Race vine gata montat, cu telecomanda TQI de 2.4 Ghz cu cruise control, variator impermeabil XL-5 HV, motor cu turație reversibilă Titan 21T și o trusă de scule de întreținere de calitate superioară. Este nevoie în plus de acumulator (NiMH de 4-7 celule sau LiPo 2s-3s), încărcător (fiind recomandat modelul Traxxas EZ-Peal Live #2971) și patru baterii alcaline AA.

DE UNDE POTI CUMPARA?