X-Maxx

VITEZA: 80+ km/h SCALA: 1/5 SKILL: 6 ALIMENTARE: Electric

Traxxas X-Maxx

Puterea 8s, 30+V la dispoziția ta într-un pachet serios de distracție

Putere 4x4 de neoprit, mărime impresionantă și inovații premiate, toate fac ca X-Maxx să fie monster truck-ul suprem! Cu puterea extremă 8S la 30+V, X-Maxx învinge fizica și declanșează accelerații impresionante și viteze de peste 80 km/h! Proiectat pentru a cuceri cel mai extrem teren și pentru a suporta cele mai brutale șocuri, X-Maxx este definiția conceptului Traxxas Tough!

În final, mărimea contează! X-Maxx trece peste obstacole și peste terenul extrem ce lasă modelele mai slabe blocate. Roțile imense de 8 inch, suspensia cu brațe lungi și garda imensă la sol fac ca toate obstacolele să pară minuscule în fața monstrului de neoprit.

La Traxxas nicio putere nu e suficientă! Rezistența noului variator VXL-8s este egalată doar de ferocitatea pachetului dual LiPo 8s de peste 30 V. Motorul de viteză 1200XL Big Block propulsează X-Maxx brutal dar cu o precizie ce mângâie simțurile! Indiferent ce ai condus în trecut, nimic nu te-a pregătit pentru X-Maxx.

X-Maxx transmite puterea la sol prin transmisia rezistentă cu pinioane din oțel, sistemul revoluționar Cush Drive și cele mai rezistente cardane și planetare făcute vreodat. Noul Torque-Biasing Center Drive mărește durata de viață a transmisiei și propulsează pinioanele celui mai rezistent diferențial produs vreodată de Traxxas.

Design complet nou

Inginerii Traxxas au reimaginat fiecare aspect al X-Maxx pentru a-l face cel mai puternic și rezistent monster truck Ready-to-Drive din lume! Design-ul modular face întreținerea ușoară și adaugă rezistență unde e cea mai mare nevoie de ea. Cu X-Maxx vei petrece mai puțin timp la bancul de lucru și mai mult timp afară la distracție, pentru că asta contează cel mai mult.

Mușchii MAXX

Noul variator VXL-8s este un proiect Traxxas complet nou care încorporează control avansat cu microprocesor și cu soft sofisticat pentru performanțe excelente, răspuns rapid și multe funcții. Noul motor Velineon 1200XL Big Block brushless oferă viteze de peste 80 km/h și cuplu impresionant!

Wheelie bar integrat

Wheelie bar-ul e obligatoriu la accelerația senzațională a lui X-Maxx. Acesta evită răsturnarea pe spate la accelerații bruște și flexează pentru a absorbi șocul aterizărilor mai nereușite. Mai mult, este un mâner convenabil pentru transportul lui X-Maxx spre locul de distracție!

Sistemul Radio TQI

Sistemul radio complet Traxxas TQI de 2.4 GHz oferă viteză, precizie și control de top. Este compatibil cu Traxxas Link, așa că se poate adăuga modulul wireless #6511 (disponibil separat) care se conectează wireless la aplicația Traxxas Link de pe smartphone, aplicație ce permite efectuarea de reglaje și vizionarea parametrilor în timp real.

Sistemul TSM (Traxxas Stability Management)

Sistemul TSM funcționează în fundal pentru a ajuta la stăpânirea puterii fantastice a lui X-Maxx pentru accelerație maximă în control deplin. Nivelul de asistență se poate regla de la 0 la 100% de pe transmițător.

Protecție superioară a transmisiei

Transmisia directă foarte robustă a lui X-Maxx reduce masa rotațională și oferă durabilitate superioară. Transmisia este complet închisă în șasiu pentru a putea să funcționeze fără probleme, departe de bolovani și alte obstacole.

Diferențialul central Torque Biasing (cu controlul cuplului)

Diferențialul central Torque Biasing din aluminiu turnat mărește fiabilitatea și controlează distribuția puterii între punți pentru a oferi accelerări inimaginabile. Este reglat pentru a oferi cuplu instant la roți cu o funcționare nedetectabilă la viteze mari.

Funcția Self-rightning

Introdusă prima dată pe X-Maxx, această funcție inovatoare de la Traxxas repune X-Maxx-ul pe roți după o răsturnare. Distracția poate astfel să continue fără a fi nevoie de o plimbare pentru a pune mașina înapoi pe roți.

Complet protejat la apă

Apă? Noroi? Zăpadă? X-Maxx trece cu stoicism prin toate. Traxxas au fost primii care au oferit soluții complete de impermeabilizare pentru a permite distracția în locuri unde modelele mai slabe nu pot să ajungă.

Montarea caroseriei fără clipsuri

Sistemul tradițional de prindere a caroseriei cu clipsuri nu are cum să supraviețuiască în lumea lui X-Maxx. În locul acestuia, X-Maxx folosește un sistem  inovator de prindere mai ușor de folosit, care atașează caroseria perfect și repede.

Noi ranforsări ale caroseriei

Cu puterea sa incredibilă, X-Maxx își va petrece mult timp ridicat în două roți! Au fost adăugate protecții la caroserie pentru a o face mai rezistentă la răsturnări și la funcția de self-rightning.

Acces ușor la baterii

Inginerii Traxxas au depus eforturi mari pentru a face X-Maxx ușor de folosit. Prinderile rapide de baterii sunt integrate în șasiu și oferă o fixare fermă și sigură. Un sistem tradițional cu pini sau cu chingi nu ar face față pe un model radical cum e X-Maxx

Noile baterii 4S LiPo și încărcătorul Ez-Peak Live

Pentru a obține cei 30+V care duc modelul la peste 80 km/h, Traxxas au dezvoltat noi baterii LiPo 4s de 6700 mAh și noul încărcător compatibil 4S Ez-Peak Live, capabil să încarce mai multe tipuri de baterii.

Ingineria de vârf și integrarea precisă a soluțiilor inovative fac din X-Maxx o nouă categorie de performanțe superioare. Este foarte satisfăcător să îl folosești și e distractiv și excitant să îl conduci. Intră și tu în lumea puterii adevărate, intră în lumea X-Maxx!

DE UNDE POTI CUMPARA?