E-Revo

VITEZA: 110+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 3 ALIMENTARE: Electric

Traxxas E-Revo

Putere, rezistență și viteză

Nu există alt monster track ca E-Revo! Acesta încorporează un nivel de design creativ și inginerie care au adus tehnologia la noi limite ale inovației și la viteze nemaivăzute în lumea monster truck-urilor. Acum s-a lansat noua generație E-Revo! Acesta are toate avantajele modelului original, dar primește forța brută necesară atitudinii sale agresive de la noul sistem de propulsie cu puterea 6s! Fiți gata pentru a depăși limitele puterii și vitezei!

Transmisia Maxx-Spec

Inspirat de fratele mai mare X-Maxx, transmisia din E-Revo a evoluat pentru a face față puterii 6s. Sare mai sus, se conduce mai agresiv! E-Revo e gata să elibereze demonii gata din cutie, pregătit pentru orice provocare pe care imaginația ta o găsește!

Pinionul spur are integrat un sistem de amortizare împotriva șocurilor din transmisie care oferă un răspuns și un transfer de putere de excepție. Diferențialul central Torque Biasing din aluminiu turnat mărește fiabilitatea și controlează distribuția puterii între punți pentru a oferi accelerări inimaginabile. Este reglat pentru a oferi cuplu instant la roți cu o funcționare nedetectabilă la viteze mari.

Funcția Self-Rightning

Puterea fantastică a lui E-Revo îl poate ocazional întoarce cu roțile în sus. Funcția excluxivă Traxxas Self Rightning lasă distracția să continue fără întrerupere. Apăsați doar un buton pe transmițător și, în majoritatea situațiilor, E-Revo va reveni pe roți singur în doar câteva secunde!

Puterea brutală 6s

Noul variator VXL-6s este un proiect Traxxas complet nou care încorporează control avansat cu microprocesor și cu soft sofisticat pentru performanțe excelente, răspuns rapid și multe funcții. VXL-6s oferă date de telemetrie în timp real în aplicația Traxxas Link cu ajutorul modulului opțional TQI Wireless #6511, disponibil separat. Noul motor brushless de 2200KV oferă cuplul și puterea necesare pentru a atinge viteze de peste 110 km/!

Complet protejat la apă

Apă? Noroi? Zăpadă? E-Revo trece cu stoicism prin toate. Traxxas au fost primii care au oferit soluții complete de impermeabilizare pentru a permite distracția în locuri unde modelele mai slabe nu pot să ajungă.

Sistemul TSM (Traxxas Stability Management)

Sistemul TSM funcționează în fundal pentru a ajuta la stăpânirea puterii fantastice a lui E-Revo pentru accelerație maximă în control deplin. Nivelul de asistență se poate regla de la 0 la 100% de pe transmițător.

Sistemul Radio TQI

Sistemul radio complet Traxxas TQI de 2.4 GHz oferă viteză, precizie și control de top. Este compatibil cu Traxxas Link, așa că se poate adăuga modulul wireless #6511 (disponibil separat) care se conectează wireless la aplicația Traxxas Link de pe smartphone, aplicație ce permite efectuarea de reglaje și vizionarea parametrilor în timp real.

Noile caroserii Prographix

Forma celebră a lui E-Revo a fost îmbunătățită subtil. Un cadru de ranforsare intern întărește caroseria iar protecțiile externe din zona superioară oferă rezistență atunci când e cea mai mare nevoie, la răsturnări. Două noi scheme de culoare disponibile se asortează perfect cu caracterul dur a lui E-Revo.

Montarea caroseriei fără clipsuri

Noul sistem de prindere a caroseriei fără clipsurile clasice o atașează pe aceasta sigur și cu o singură mână. Sistemul include o armătură interioară care mărește mult rezistența și viața caroseriei. Sistemul rezistent și inovator al caroseriei și-a dovedit eficiența pe X-Maxx și e gata să facă față la viteza și puterea brutală a lui E-Revo.

Suprafață de contact cu solul lată și agresivă

Distanța mare între roți atât pe lungime cât și pe lățime îi oferă lui E-Revo o stabilitate de excepție în toate situațiile, indiferent dacă e în off-road, într-un viraj strâns sau la viteză maximă.

Diferențialul central Torque Biasing (cu controlul cuplului)

Diferențialul central Torque Biasing din aluminiu turnat mărește fiabilitatea și controlează distribuția puterii între punți pentru a oferi accelerări inimaginabile. Este reglat pentru a oferi cuplu instant la roți cu o funcționare nedetectabilă la viteze mari.

Diferențiale noi

Noile diferențiale cu 4 pinioane de pe E-Revo sunt mai mari și conțin de două ori mai mult material pentru durabilitate extremă. Diferențialele sunt etanșe și pline cu ulei vâscos, oferindu-le performanță asemănătoare cu cea a diferențialelor cu alunecare limitată. Puterea e transmisă la roți prin planetare din oțel imense cu diametrul de 8 mm care se rotesc pe rulmenți etanși de dimensiuni mari.

Șasiu nou cu centrul de greutate coborât

Șasiul Revo este un rezultat al proiectării cu tehnologie de vârf ce permite o rezistență și o greutate incredibile, imposibil de obținut prin metode tradiționale. Șasiul absoarbe și disipă energia impactului fără să se deformeze. Componentele de bază cum sunt bateriile sunt montate cât mai jos posibil pentru a coborâ centrul de greutate pentru o manevrabilitate și o stabilitate de top. Șasiul a fost întărit în punctele cheie cum ar fi compartimentele bateriilor și prinderile barelor de protecție. Prinderile amortizoarelor de pe ambele punți nu flexează și le protejează pe acestea la impact.

Suspensie avansată integrată pe șasiu

Suspensia activată cu brațe multiplică mult cursa amortizoarelor pentru articulații cu acțiune largă și cu amortizare excelentă. Alte avantaje sunt arcurile cu acțiune progresivă și avantajul de a putea regla garda la sol fără a afecta funcționarea amortizoarelor. Acestea, fiind montate orizontal pe șasiu, ajută la coborârea centrului de greutate și sunt excelent protejate împotriva mizeriei și loviturilor. Suspensia inovatoare de pe E-Revo e neegalată în ceea ce privește cursa și performanțele pe orice tip de teren.

Pachetul conține:

Este nevoie de:

DE UNDE POTI CUMPARA?