Bandit XL-5 iD

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1 ALIMENTARE: Electric

Traxxas Bandit XL-5 - #24054-4

Cel mai avantajos buggy 2WD Ready-to-Race pe orice vreme!
 

Bandit aduce calitatea și durabilitatea mărcii Traxxas, inovațiile tehnice, alături de distracția maximă oferită de vitezele mari la un preț incredibil și accesibil! Șasiul Bandit este ușor și coborât, oferind manevrabilitate de senzație și viteze mari atât pe asfalt cât și pe teren accidentat! Bateria NiMH Power Cell de 8.4 V inclusă în pachet oferă o autonomie excelentă și se încarcă foarte repede cu încărcătorul DC rapid de 4A cu detectare de supratensiune, inclus de asemenea în pachet.

Accelerația fantastică și viteza maximă de peste 50 km/h sunt produse de combinația dintre variatorul XL-5 și puternicul motor Titan 12-Turn modificat. La o simplă comandă, Bandit trece peste rădăcini, sare pe rampe și atacă în deplin control orice viraj. Toate acestea le face în orice condiții meteo, deoarece componentele electronice sunt integral protejate la apă!

https://traxxas.com/sites/default/files/images/3018R-XL-5-wires-2-2014_m.jpghttps://traxxas.com/sites/default/files/images/3785_titan_12T_o.jpg

­Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

https://traxxas.com/sites/default/files/images/3628_sealed_RX_box_with_6519_d.jpg

Părțile electronice sunt complet protejate la apă, astfel că Bandit poate să treacă prin apă, noroi, zăpadă sau alte condiții umede fără probleme, deschizând noi posibilități de aventură și de distracție.

Încărcătorul rapid DC cu detectarea tensiunii limită

Pentru încărcare rapidă și convenabilă, în pachet e inclus un încărcător DC de 4 A pentru a maximiza timpul de folosire și a minimiza cel de încărcare. Încărcătorul special NiMH inclus se alimentează de la o sursă DC de 12V universală de mare putere. LED-ul puternic oferă informații despre starea încărcării imediat ce bateria e conectată. Încărcătorul e optimizat pentru a încărca bateriile Traxxas iD Power Cell NiMH. Circuitul de detectare a tensiunii limită asigură o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde când încărcarea e în desfășurare și se aprinde continuu când încărcarea e completă, pentru a evita erorile și a oferi performanță maximă și durată de funcționare cât mai mare.

Bateria Traxxas 3000 mAh, 8.4 V, 7 celule NiMH cu iD

În pachet e inclusă o baterie Traxxas de 3000 mAh, 8.4 v, iD Power Cell optimizată pentru putere maximă, de calitate premium, cu celule cu rezistență electric mică. Cablurile sunt flexibile și izolate cu silicon, folosind conectori Traxxas High Current. Încărcătoarele Traxxas iD (disponibile separat) detectează automat tipul bateriilor echipate iD și optimizează parametrii de încărcare. Montarea de calitate a celulelor individuale, învelite cu plastic transparent, completează pachetul.

­

Bandit este gata de cursă (RTR), venind echipat cu sistemul radio TQ 2.3 GHz cu două canale, variatorul XL-5 impermeabil și motorul Titan 12T. Bandit este construit să reziste, iar în cazul în care piesele se uzează, acestea sunt foarte ușor de comandat și de înlocuit. Vă stăm la dispoziție oricând cu piese pe stoc sau la comandă și cu sfaturi. Tot ce trebuie e să vă bucurați de Bandit, cel mai avantajos Extreme Sports Buggy!

Bandit vă oferă:

DE UNDE POTI CUMPARA?