Rustler XL-5 iD

VITEZA: 50+ km/h SCALA: 1/10 SKILL: 1

The Traxxas Rustler XL-5 - #37054-4
Cel mai vândut stadium-truck!

Traxxas Rustler oferă distracție și fiabilitate la un preț extraordinar! Viteza mare, tehnologia avansată și rezistența sa se vor păstra pentru ani întregi de folosire. Motorul Titan 550 12-Turn modificat controlat de variatorul XL-5 asigură viteza de peste 50 km/h. Componentele electronice protejate la apă permit rularea prin bălți, noroi și zăpadă pentru distracție maximă în orice anotimp! Cu Rustler vei descoperi calitatea și performanța Traxxas ce te vor însoți în toate aventurile!

Componentele electronice protejate la apă folosite la Ruster îți dau libertatea să te distrezi prin apă, noroi, zăpadă și alte condiții umede. Variatorul XL-5 și mini-receptorul sunt protejate. Astfel vei descoperi noi distracții fără limite!

­Motorul Titan 12T 550 modificat oferă putere incredibilă, este fiabil și nu necesită întreținere. Răcirea e asigurată de ventilatorul integrat ce trage aerul prin canale speciale pentru a păstra temperatura joasă, ceea ce înseamnă o viteză mai mare și o viață mai lungă. Variatorul XL-5 este capabil să controleze curenți mari. Acesta se controlează de la un singur buton EZ-Set. Se pot selecta trei moduri de funcționare, se poate activa protecția la tensiune joasă pentru baterii LiPo sau protecția la temperatură. Conectorii electrici sunt tratați cu aur și au o rezistență foarte mică, permițând un flux de curent nerestricționat pentru a putea beneficia de întreaga putere a noilor baterii de pe piață.

­

Încărcătorul rapid DC cu detectarea tensiunii limită

Pentru încărcare rapidă și convenabilă, în pachet e inclus un încărcător DC de 4 A pentru a maximiza timpul de folosire și a minimiza cel de încărcare. Încărcătorul special NiMH inclus se alimentează de la o sursă DC de 12V universală de mare putere. LED-ul puternic oferă informații despre starea încărcării imediat ce bateria e conectată. Încărcătorul e optimizat pentru a încărca bateriile Traxxas iD Power Cell NiMH. Circuitul de detectare a tensiunii limită asigură o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde când încărcarea e în desfășurare și se aprinde continuu când încărcarea e completă, pentru a evita erorile și a oferi performanță maximă și durată de funcționare cât mai mare.

­

Bateria Traxxas 3000 mAh, 8.4 V, 7 celule NiMH cu iD

În pachet e inclusă o baterie Traxxas de 3000 mAh, 8.4 v, iD Power Cell optimizată pentru putere maximă, de calitate premium, cu celule cu rezistență electric mică. Cablurile sunt flexibile și izolate cu silicon, folosind conectori Traxxas High Current. Încărcătoarele Traxxas iD (disponibile separat) detectează automat tipul bateriilor echipate iD și optimizează parametrii de încărcare. Montarea de calitate a celulelor individuale, învelite cu plastic transparent, completează pachetul.

Rustler este gata de cursă (RTR), venind echipat cu sistemul radio TQ 2.3 GHz cu două canale, variatorul XL-5 impermeabil și motorul Titan 12T. Rustler este construit să reziste, iar în cazul în care piesele se uzează, acestea sunt foarte ușor de comandat și de înlocuit. Vă stăm la dispoziție oricând cu piese pe stoc sau la comandă și cu sfaturi. Pe asfalt, pe off-road, pe pistă sau în curtea casei, tot ce trebuie e să vă bucurați de Rustler, cel mai avantajos stadium truck!

Rustler vă oferă:

DE UNDE POTI CUMPARA?